Oldal frissítése

27" BenQ EW2770QZ

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ EW2770QZ

A széltől-szélig extra éles képvilágot nyújtó LCD kijelző megvásárlásával egy dizájnos terméket ér el. A kijelző paramétereit tekintve prémium minőségű, multimédia szórakozást élvezhet maximálisan zavartalanul. A monitor 8 bites színmélysége számos szín megjelenítésére képes, amely 100%-ban megfelel az sRGB követelményeinek. Minden apró részlet tökéletesen önállóan elkülönül, így Ön semmiről nem maradsz le, még a legösszetettebb képeknél sem. A 27" képátlójú WQHD felbontású képernyő vékony keretbe foglalva önmagában kielégítően nagy kijelzőfelületet biztosít, de ha mindez mégsem lenne elég, bőven elfér még több vagy akár 2 monitor is az oldalán.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy, jól látható képernyőfelület (felbontás 2 560×1 440)
  • Minőségi IPS panel a széles betekintési szögért
  • 1 millió szín,Rec.709 és 100% sRGB színtér lefedettség
  • Kiemelkedő színteljesítmény és remek kontrasztarány
  • Brightness Intelligence technológia a képernyő optimalizálásához
  • Szemfáradtságot csökkentő technológia
  • Kettős HDMI és DisplayPort
  • Alkalmas többmonitoros rendszerekhez

Azonnali optimalizálás

A Brightness Intelligence (B.I.) technológia a megjelenített tartalomhoz igazítja a fényerőt. A lehető legjobb látványvilágot élvezheted minden pillanatban. Mindez a tartalom fényintenzitásának analizálásával jön létre, amely után a fényerő igazításával a sötét területek láthatóságát a képernyő feljavítja. Szintén képes észlelni a környezeti fény erősségét és automatikusan hozzárandeli a kellő fényerőt, megakadályozva ezzel, hogy a szeme túlterhelődjön. 

Mindig minőségi

Az IPS panel változatlan minőségű, hiteles színeket garantál minden szögből nézve. A finom felbontással minden árnyalat kiválóan kivehető, a jellemző natív felbontás 1000:1. Borotvaéles képek megjelenítésére képes HDMI, DisplayPort vagy Mini DisplayPort csatlakozáson keresztül is.

Minimalizálja a szem fáradtságát

A szemed számára valódi előnyként szolgálhat a szemkímélő Flicker-free technológiával is ellátták, amelynek köszönhetően villódzásmentes képélményt nyújt minden fényerősségi szinten. Ez nem csupán a szemednek tesz jót, hanem az agynak is. Azáltal, hogy hatékonyan csökkenti a szem fáradását, meghosszabbítja az agy hosszútávú koncentrációját. Egy ugyancsak praktikus felszereltség a Low Blue Light Plus technológia, amely elnyomja a káros kék spektrumot, és védi Önt a látásromlástól, a szemfáradástól és a felfájástól. 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT157c3v8
Termékszám:  9H.LG1LA.TSE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20