Oldal frissítése

27 "BenQ BL2700HT

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "BenQ BL2700HT

A 27 hüvelykes monitor felbontása 1920 × 1080 pixeles, azaz Full HD professzionális és modern technológia paramétereit. T a technológia panel hozza AMVA + 178 ° látószög torzításmentes színek, LED-es háttérvilágítás monitor, majd hozzáteszi számos előnye van, többek között az alacsony energiafogyasztás, a súly, vékony profil, valamint a "black". Monitor kiemelkedik terén magassága állítható.

A monitor is kínál szoftver Display Pilot egyszerű asztali osztály

Auto tengely

Maximális helykihasználás vékony keretek használatát teszi lehetővé az összeszerelési két vagy több monitor, hatékonyan kiterjeszti a munkaterületet. Auto tengely érzékeli a tájékozódás a képernyőn, és automatikusan elforgatja a megjelenített tartalmat. Ha rákattint az ikonra Desktop Partition funkciót, az összes ablak a képernyőn egyenletes lesz, és megjelenik, amely lehetővé teszi, hogy hasonlítsa össze a tervezési munka csak egy egyszerű kattintással.

Fáradtság csökkentésére a szemed

Villódzásmentes technológia hatékonyan csökkenti a szem kifáradását megszünteti a kép villódzik minden fényerőszintek. Hagyományos LCD képernyők LED villog 200-szor másodpercenként. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal úgy érzi. Váltás a CAD / CAM és enyhülést a szemüket.

Minden monitor termel kék fény, amely szintén kárt okoz a szemben, a szem terhelését, fejfájás vagy alvászavarok. BenQ egyedülálló technológia, alacsony Blue Light megszünteti káros kékfény spektrum színek által kibocsátott rendszeres számítógép képernyőjén, és lehetővé teszi, hogy időt tölteni a számítógépe előtt egy egészségesebb állapotban.

kapcsolat

A csatlakozó felszerelt monitor szabványos D-Sub és DVI csatlakozóval és különösen fejlett HDMI interfész, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozni gyakorlatilag bármilyen eszközön. Azt is tetszik jelenlétében hangszórók alapvető hangrendszer és a képesség, hogy csatolja a monitor a falra, köszönhetően a VESA kompatibilitás. Amellett, hogy a berendezések és a fejlett technológiákat is úgy gondolják, hogy tervezzen, monitor is néz ki a modern díszíti minden munkahelyen.


Műszaki adatok:

kép:
Felbontás: Full HD 1920 × 1080
Fényesség: 300 cd / m2
Látószög:178 °/ 178 °
Válaszidő: 4 ms GTG
Színek száma: 16,7 mérföld.

Funkciók és jellemzők:
Villódzásmentes
Alacsony Blue Light
tengely
TCO: 6
Energy Star 6.0
EPEAT Silver
VESA 100 x 100 mm

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT157c6
Termékszám:  9H.LCSLB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20