Oldal frissítése

27 "Az Apple Thunderbolt Display

4,7 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

27 "Az Apple Thunderbolt Display

Fényűzően kezelt IPS kijelző technológiát az Apple márka, mint a képviselő egy lehetséges új Thunderbolt interfész. Ez biztosítja a magas minőségű továbbítását képeket, hanem arra szolgálnak, hogy töltse ki a dokkoló szolgáltatás Apple laptop ezen a felületen. Thunderbolt kivéve képet nyújtott a testület a kijelző 3 USB második0 csatlakozó, FireWire 800, egy másik Thunderbolt és Gigabit Ethernet a gyors csatlakozás a hálózathoz. Sőt, fel van szerelve egy beépített FaceTime HD webkamera mikrofonnal és kiváló minőségű hangrendszer mélynyomóval zenehallgatásra és egyéb multimédiás lejátszást. Ezért ideális és teljes létesítmények a kiváló képalkotási és töltse ki a dokkoló szolgáltatásokat.
Apple Thunderbolt Display Panel mutatja, a nagy felbontású 2560 x 1440 képpont per átlója 27 "és épül a legmodernebb technológiával IPS. Ez létrehoz egy teljesen színes kép jól látható, amikor oldalról nézve. Az egyenletes és energiatakarékos LED háttérvilágítás technológiát alkalmaznak. A kép fényereje vezérli a környezeti fényérzékelő, így lesz a csodálatosan kiegyensúlyozott még változó fényviszonyok esetén, miközben több energiát takaríthatunk meg. Ez volt a célja, hogy az ökológia és a gyártási folyamat során, és így nem tartalmaz arzént, higanyt és más káros anyagokat.
További információk:
Úgy tervezték, hogy:Apple MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini
Kontrasztarány:
1000: 1
színek:
16,7 mérföld. színes
Látószög:
Vízszintes: 178 °
Függőleges: 178 °
felület:
1 Thunderbolt bejegyzés
1x Thunderbolt kimenet
3x USB második0
1x FireWire 800
1x MagSafe

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WA424h2
Termékszám:  MC914ZM/B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15