Oldal frissítése

27" ASUS VZ27AQ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VZ27AQ

Az ASUS VZ27AQ monitor már első látásra is lenyűgöző látványt nyújt ultravékony, sima kivitelezésével, káva nélküli design-jával, kerek talpazatával és aranyozott külsejével. A 2,560 x 1,440 pixeles WQHD felbontás a 27 hüvelykes képernyőn rendkívül éles képmegjelenítést biztosít, az IPS technológia pedig hihetetlen színvilágot és látószögeket garantál. A LED háttérvilágításnak köszönhetően az ASUS VZ27AQ kimagaslóan magas, 80,000,000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik, amely kiemeli az éjsötét feketét és a ragyogó fehéret, hűen adva vissza minden színárnyalatot.

Az ASUS VZ27AQ monitor főbb jellemzői

  • Gyönyörű és ultra-vékony kivitelezés (7 mm-es a legvékonyabb ponton)
  • IPS panel a kiváló színhűségért és a látószögekért
  • Extra minőségű és részletes képmegjelenítés a WQHD felbontásnak köszönhetően (2560 × 1440)
  • Kimagaslóan magas dinamikus kontrasztarány: 80,000,000: 1
  • A káva nélküli kialakítás különösen alkalmas a többképernyős használatra
  • A káros kék fényt és a képernyő villódzását minimalizáló technológiák
  • VGA, HDMI és DisplayPort Adaptive Sync + beépített hangszóró

Az ASUS monitor VZ27AQ praktikus funkciói

Az ASUS exkluzív QuickFit funkcióját is beépítette a VP279Q modellbe, amellyel a fényképek és a dokumentumok nyomtatás előtt tényleges méretükben tekinthetők meg a képernyőn. Az ASUS VividPixel technológia feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét, miközben csökkenti a zajsávokat a kiváló minőségű vizuális élmény érdekében. Az eredmény kristálytiszta, részletes kép. A készülék egyik csúcskategóriás funkciója a SPLENDIDPLUS Video technológia, amely 8 előre beállított móddal segíti a képernyő hangolását, valamint a színhelyesség és a képhűség javítását, hogy az ASUS VZ27AQ monitor minőségi képmegjelenítésre és kényelmes használatra legyen alkalmas.

Szemkímélő monitor

Az ASUS VZ27AQ monitor ASUS Eye Care Eye Protection technológiát alkalmaz a látásvédelem érdekében. Ezen belül megtalálható a Blue Light Filter technológia, amely kiszűri a szemfáradtságért felelős káros kék fény kibocsátás, továbbá a Flicker-free technológia, amely a képernyő villódzásának mértékét minimalizálja, így a legtöbb szemkárosodást okozó jelenség is megszűnik. Ezeknek a technológiáknak köszönhetően az ASUS VZ27AQ monitoron való több órás játék után sem lesz fáradt a szemed.

Az ASUS VZ27AQ monitor PC-khez és konzolokhoz való csatlakoztatása

A széleskörű csatlakoztatás érdekében az ASUS VZ27AQ monitor a hagyományos VGA csatlakozó mellett HDMI és dinamikus frekvencia-váltást biztosító adaptív szinkronizációval rendelkező DisplayPort-tal is el lett látva, amely zökkenőmentes kapcsolódást biztosít. A HDMI-n vagy a 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül küldött zenéket az ASUS VZ27AQ monitorba épített hangszórón keresztül is meghallgathatod.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Kijelző felülete Matt

Szín

Szín Arany
Kód:  WA043v3
Termékszám:  90LM039C-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05