Oldal frissítése

27" ASUS VX279Q

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VX279Q

Elegáns designnal és vonzó tulajdonságokkal rendelkező ASUS LCD monitor, amely tökéletes és megfizethető megoldás a grafikai beállítottságú felhasználók számára. Ötvözi az AH-IPS  csúcskaetógriás megjelenítési technológiát a modern LED háttérvilágítással. Enek köszönhetően széles színskálával és enyhe átmenetekkel rendelkezik. Ezt a kitűnő vizuális élményt pedig 178°-on élvezheted mindenféle kellemetlen színcáltozás és elsötétedés nélkül, ezáltal bármilyen pozícióból, kényelmesen is nézheted a monitort. Az alacsony fogyasztás és a Ful HD felbontás -amely nagy munkateret biztosít az ezt szükségeltető dokumentumokhoz- már szinte természetes. A színvilágát legfőképp a képek szerelmesei és a grafikai alkalmazások aktív használói értékelik majd igazán.
A kijelző egy tökéletes megjelenésű, extra vékony keretben foglal helyet. Elforgatható körlap alapú állványon áll, amely napóra benyomását is keltheti. Jelen van a hasznos SPLENDID Video funkció is a maga 6 üzemmódjával, és még számos más is képviselteti magát, így javítva a kép minőségén és a felhasználás kényelmén. Az exkluzív QuickFit Virtual Scale funkció lehetővé teszi a fényképek és dokumentumok valós méretű ábrázolását. Biztosan felkelti az érdeklődésed a VividPixel technológia is, amely javítja a kontúrokat, az élességet és a színek telítettségét minden megjelenített kép és videó esetében, hogy a felhasználó a lehető legjobb vizuális élményben részesülhessen. A csatlakoztatásról a DisplayPort, a HDMI és a standard VGA csatlakozók gondoskodnak. A HDMI ráadásul támogatja az MHL-t is, amely segítségével még az okostelefonokat, tableteket vagy egyéb eszközöket is csatlakoztathatod.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA042i
Termékszám:  90LM00G0-B01470
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15