Oldal frissítése

27" ASUS VX279H-W

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VX279H-W

Asztalodon teremts elegáns, jó megjelenésű, csúcsmodern tachnológiát és minőségi hangzást az új ASUS VX279H monitorral. A prémium sorozat a következő mottó jegyében készült: "A képzeletnek nincsenek határai." Tökéletes burkolatát az első osztályú AH-IPS A+ panel, a szinte nem létező keret, a sztereó hangszóró és a mobileszközök csatlakoztatására szolgáló MHL-t (Mobile High Definition Link) is támogató HDMI egészíti ki.

 

Legfontosabb tulajdonságai

  • Modern AH-IPS panel
  • Kiváló képminőség
  • A mobiltelefon is közvetlenül csatlakoztatható
  • Karcsú, elegáns és kifinomult megjelenés
  • Hat előre beállított üzemmód

 

Fejlett képalkotó technológia


A monitor mindössze 17,5 mm vastag, így az asztalodon nem foglal sok helyet, és a  0,8 mm-es keretnek köszönhetően több monitort is tehetsz egymás mellé. Erős, stílusos és stabil talpát a napóra inspirálta, és a monitort szilárdan tartja. A kiváló minőségű AH-IPS A+ Full HD panel elegáns megjelenést kölcsönöz a monitornak. A szokványos IPS-ekkel ellentétben ez kiváló színvisszaadás mellett kevesebb energiát használ. A hatékony LED háttérvilágítással ötvözve fogasztása nagyon alacsony, így pénztárcádat is kíméli. A monder AH-IPS panel betekintési szöge minden irányból 178 fok, azaz a gyönyörű képet bármely szögből nézve élvezheted.

 

Csatlakoztass könnyedén okos eszközöket


Mobil eszközeid képét nagyképernyőn is élvezheted. A két HDMI port MHL támogatásával a Full HD lejátszók képe mellett a mobiltelefonok és tabletek jelét is fogadja, miközben tölti is azokat. Így kedvenc játékodat, filmjeidet vagy weboldalaidat közvetlenül a monitoron élvezheted.

 

 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fehér
Kód:  WA042i3
Termékszám:  90LM00G2-B01670
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05