Oldal frissítése

27 "ASUS VP278Q

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "ASUS VP278Q

Gondolkodás cseréje a régi monitort? VP278Q modell ASUS szaporodnak a lelkesedés keresi az óriás képernyőn, átlós 27 ". Gyors reagálási idő 1 ms egyenletes filmek lejátszását gyors, csíkmentes. Magas kontrasztarány 100000000: 1, majd biztosítja a kiváló képminőséget és színhűséget. Monitor hatékonyan csökkentett villogással, csökkenti a szem kifáradását és biztosítja a maximális kényelmet a hosszan tartó használatot. Emellett a szálloda szép vékony profil és egy hatalmas állvány, amely azt ígéri, nagy stabilitás. 

legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül gyors válaszidő 1 ms garantálja csíkmentes kép
  • Valódi színeket közvetít magas kontrasztaránnyal 100000000: 1
  • Választható 6 megjelenítési módok
  • A hosszú távú használata csökkenti a szem terhelését
  • Széles kapcsolat HDMI-n keresztül, DiplayPort és D-Sub
  • Sztereó hangszórók teljesítménye 2 x 2 W
  • Lehet szerelni a falra VESA tartók

Kiváló minőségű kép standard

Elegáns fekete képernyő kínál Full HD felbontása 1920 x 1080 és rekord alacsony 1 ms-os válaszidővel. Vele élvezni, mint például az online felvétel a hoki játék első osztályú minőség.A nagy része a képminőség SplendidPlus Video Intelligence technológia. Ez optimalizálja grafikus teljesítmény 6 megjelenítési mód, hogy hozza a szintet kontraszt, fényerő és élesség. Lehet választani fekvő módban, Standard, sRGB, Éjszakai felvétel, Reading és a sötét szobában.

Kevesebb kék fény, kevesebb fáradt szemek

ASUS Szemápolás tanúsított elismert világ TÜV Rheinland; Asus VP278Q egyike azon kevés monitorok a piacon, hatékonyan csökkenti a szintjét kék fény. Munkahelyi vagy játék lesz lényegesen kisebb terhelését. A vendégek számára a ASUS Blue Light szűrő, amely lehetővé teszi a választás 4 színszűrőjét.

Bónusz játékosok

A játékosoknak készített Asus Technology játék Plus. Ez magában foglalja a 4 praktikus mutató, ami különösen hasznos, ha játszik akciójátékok. A második rész a játék csomag egy időzítőt, amely illeszkedik szerelmeseinek kihagyhatatlan a valós idejű stratégiai játék.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA042c3
Termékszám:  90LM01M0-B03170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15