Oldal frissítése

27" ASUS PG278Q Gaming

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS PG278Q Gaming

Az ASUS PG278QR gaming monitor Full HD felbontást és rendkívül gyors, mindössze 1 ms-os válaszidőt, valamint megdöbbentő, 165 Hz-es frissítési rátát biztosít a minden tekintetben zökkenőmentes játékélmény érdekében. A WQHD felbontású (2560 x 1440) panel a hagyományos Full HD monitorokhoz képest nagyobb részletességet és akár 77%-kal nagyobb képernyő területet garantál. A GamePlus funkció javítja a játékélményt, miközben a GameVisual a képmegjelenítés optimalizációjáról gondoskodik. A monitor kompatibilis az NVIDIA 3D Vision 2 csomaggal, amelynek köszönhetően átjáró nyílik meg előtted egy lélegzetelállító 3D-s játékvilágba. A készülék egy ergonomikus kialakítású állvánnyal lett felszerelve, amelynek hála a monitor dönthető, valamint a játék közbeni maximális kényelem érdekében a magassága is állítható.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül gyors 1 ms-os válaszidő
  • 165 Hz-es képfrissítési ráta
  • Sokkal részletesebb és nagyobb képernyő terület (WQHD)
  • G-Sync támogatás
  • NVIDIA 3D Vision 2 csomag kompatibilitás
  • GameVisual optimalizáció

Minden tekintetben extrém

A monitort funkciói teszik tökéletessé a gyors válaszidőt igénylő akciójátékokhoz. Ezáltal azonnal tudsz reagálni a képernyőn megjelenő eseményekre, és az ellenségeid sem fognak tudni váratlanul meglepni a sarkon. Nincs több frusztráló késés, akadozás vagy szaggatás. A rendkívüli 165 Hz-es frissítési rátának köszönhetően a kép mindig rendkívül éles marad.

Tovább fejlesztett technológiával megpakolva

A monitor a legmodernebb technológiákkal lett ellátva a játékosok legnagyobb örömére. Az ASUS exkluzív GamePlus forróbillentyű játékon belüli további bővítéseket tesz lehetővé, amelyek segítségével még többet tudsz kihozni a játékból és igazi harci géppé válthatsz. Eközben az ASUS GameVisual technológiájának hat előre beállított képernyőmódjával a látvány a különféle látványtípusokhoz optimalizálható. A Flicker Free technológia az egyedülálló játékélmény érdekében csökkenti a monitorvibráció mértékét, amely megelőzi a szemfáradtságot, ezáltal hosszantartó, akár maratoni játékélményben lehet részed.

Minden irányból megközelíthető

A HDMI vagy a DisplayPort segítségével könnyedén csatlakoztathatod monitorodat számítógépekhez vagy notebook-okhoz. A készülék továbbá USB 3.0 csatlakozóval is fel lett szerelve a perifériák egyszerű csatlakoztatásához. Az problémamentes használat érdekében lehetőség van a kábelek elvezetésére a monitor állványa, majd az asztal mentén. Az ergonomikus kialakítású, állítható állvány széles körű elforgathatóságot tesz lehetővé, így mindig megtalálhatod a számodra legkényelmesebb pozíciót.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel TN
Képfrissítési gyakoriság 165 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia G-Sync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 2 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 62 cm
Magasság 43,3 cm
Mélység 23,8 cm
Tömeg 7 kg
VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WA042g6a
Termékszám:  90LM00U3-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20