Oldal frissítése

27" ASUS PB278QR

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS PB278QR

Professzionális színek és nagy felbontás


Az Asus PB278QR IPS technológiát alkalmazó monitora megdöbbenti a felhasználót a páratlan színmélységével és nagy részletességével. Az, hogy az IPS technológiának köszönhetően ez a modell kitűnik versenytársai közül,  rögtön a bekapcsolás után kiderül. A 2560 x 1440 -es felbontású gépen, amelynek válaszideje mindössze 5ms (GTG) egyetlen játékban, a mégoly pörgő akciófilm egyetlen jelenetében sem tapasztalunk akadozást. Az IPS technológiának köszönhetően könnyedén megkülönböztethetjük  a színárnyalatokat és a finom színátmeneteket, s csaknem bármely szögből változatlan színekben gyönyörködhetünk. A színtelítettség az sRGB színskála 100%-át is lefedheti, ami ideális választássá teszi a monitort fényképek és videók szerkesztésére, de kiválóan alkalmas filmnézésre is, hiszen nyugodtan összpontosíthatunk a tartalomra, zavaró körülmények nélkül. 

Innovatív technológiák


Az exkluzív QuickFit Virtual Scale funkció segítségével a fényképek és a dokumentumok tényleges méretükben tekinthetők meg a képernyőn még a nyomtatás előtt. A funkció a monitor egy gyorsbillentyűjével hívható elő, és remekül használható a fényképek eredeti méretükben történő, pontos megjelenítéséhez és szerkesztéséhez. A monitor fontos tulajdonsága a SplendidPlus Video Intelligence technológia  és számos előre beállított mód támogatása. A technológia elemzi az éppen elvégzett  feladatokat, és adaptálja a kijelző paramétereit, így biztosítva általánosan a színek és a képek hű visszaadását. szín, a fényerő, a kontraszt és az élesség finomszabályozásával optimalizálja a videók és képek minőségét. Ugyancsak lényeges támogatást Splendid intelligens videó és különféle előre beállított mód. Elemzések éppen végrehajtott, és beállítja a kijelző "paramétereket, így biztosítva, hogy a legigazibb színvisszaadást és a kép teljes. Végül a VividPixel technológia hangolja tökéletessé a körvonalak kiemelésével és a zajsávok csökkentésével az amúgy is kiváló minőségű képet. 

Kompromisszumok nélkül


A monitor működése természetesen maximálisan  energiatakarékos, s így nemcsak a fogyasztó pénztárcáját, hanem a bolygónkat is kíméli. A különböző csatlakoztatási lehetőségeknek – HDMI és DisplayPort – köszönhetően számos játékkonzolt, blu-ray lejátszót és egyéb eszközöket csatlakoztathatunk probléma nélkül a monitorhoz, hogy így teljes képet élvezhessünk. A monitor más előnyös tulajdonságai közül érdemes megemlíteni a sokféle pozicionálási lehetőséget. A monitor forgatható és dönthető, valamint a magassága is állítható, valamint VESA 100 x 100 mm kompatibilis fali tartóra is szerelhető. 

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész DisplayPort, VGA, DVI
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 64,3 cm
Magasság 55,23 cm
Mélység 21,8 cm
VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WA042g
Termékszám:  90LMGA001T02251C-
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10