Oldal frissítése

27" ASUS MG278Q Gaming

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS MG278Q Gaming

Az Asus MG278Q monitor kínálja a kihívást, egy megbízható eszköz a tökéletes játékélményért. Quad HD felbontás, 144 Hz-es frekvencia, AMD FreeSync és 1 ms-os válaszidő - ezek a legfontosabb paraméterei a képnek a legkissebb elkenődés vagy szakadozás nélkül. Minden berendezését könnyen csatlakoztathatja a két HDMI-vel, DisplayPort-tal vagy DVI-D-vel. Beépített sztereó hangszórók, fejhallgató-csatlakozó, valamint egy praktikus két portos USB 3.0 hub, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a legigényesebb perifériákat vagy használja, mint egy alternatív kép forrást. Minden a tökéletesen hangolt tervezés közelében egy vékony kerettel és 150 mm magasságállítható állvánnyal, forgatható (+ 60 ° / -60 °), dönthető (+ 20 ° / -5 ° C) és 90 °-os forgatás (Pivot). Új játékélménynek semmi nem áll majd az útjába.

Legfontosabb jellemzői

  • Quad HD felbontás a finom beállításért minden tartalomban
  • Tökéletes játékhoz - a 144 Hz frekvencia, 1 ms-os válaszidő és AMD FreeSync
  • Exkluzív stílus teljesen állítható állvánnyal
  • Beépített sztereó hangszórók és fejhallgató kimenet
  • DVI-D, DisplayPort és 2 x HDMI a zökkenőmentes kapcsolatért
  • Beépített zoom, időzítő és FPS számláló
  • Villódzásmentes technológia a vibrálás csökkentésért
  • Asus Ultra-Low Blue Light a kék fény minimalizálása

Tökéletes perifériák minden játékosnak

A monitor a Quad HD felbontást használja, amely mintegy 77% -kal több helyet biztosít, mint a Full HD, és megadja az előnyt a versenyben. Ugyanakkor nem terheli a grafikus kártyát, mint az Ultra HD modellek, szóval teljesen élvezheti az AMD FreeSync technológia előnyeit és a 144 Hz-es frissítési sebességrátát a rendkívül éles mozgásért. A milliszekundumos reakcióidő pedig csak befejezi a tökéletes játékélményhez szükségeseket.

Exkluzív játék jellemzők

A GamePlus számos lehetőséget kínál időzítő és filmkocka számláló másodperceként (FPS). Választhat a négy különböző típusú látványból a játékstílusához. Az időzítő átfogó képet ad, minden játékban fontos időről, az FPS számláló pedig a képfolytonosságról tájékoztat . 

Intelligens GameVisual technológia

Lehet választani hat, előre beállított mód közül a különböző játék helyzetekben és más környezetben könnyű a váltás a dedikált gombbal. Választhat az (FPS felderül a sötét jelenetek), RTS / RPG (világosabb kép), Racing Game, Mozi, Tájkép (fotók, videó), sRGB (grafika) módokból.

Ultra-Low Blue Light

Ultra-Low Blue Light technológia hatékonyan csökkenti a kibocsátott kék fényt, fokozza a kényelmet és csökkenti a szem terhelését. Az OSD menüben, kiválaszthatja a négy féle módból a különböző típusú szűrőt a megjelenített tartalom függvényében.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WA042h0
Termékszám:  90LM01S0-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05