Oldal frissítése

27" AOC P270SH

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" AOC P270SH

Az irodában vagy otthon, tehát bárhol, ahol nagy teljesítményre és ragyogó színekre van szüksége, értékelni fogja a 27 "- es, széles látószöggel rendelkező AOC P270SH monitort. Ez a modell egy csúcsminőségű IPS panellel büszkélkedhet, amely 16,7 millió színt jelenít meg teljes HD felbontásban és nagy kontrasztarányokkal. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a monitor alkalmas normál irodai munkákra és grafikus szerkesztésre is. 

Az AOC P270SH IPS monitor legfontosabb jellemzői

  • Az IPS panel 16,7 millió színt jelenít meg nagy kontrasztban
  • Minden részlet Full HD felbontásban (1.920 × 1.080)
  • A helyiségben szinte bárhonnan látható (178 °-os látószög)
  • A Low blue light és a Flicker Free technológiák kímélik szemét
  • Sokoldalú használat (D-Sub konnektorok, HDMI)

Kiváló minőségű monitor, Low blue light és Flicker Free technológiával

Az AOC monitor mindazt kínálja, amire a kreatív embereknek szükségük van munkájukhoz a gazdag képtől, az élénk és valósághű színeken, a finom részleteken, a Full HD felbontáson át, egészen a 178° -os látószögig. A monitort szinte bárhonnan látni fogja, és a kép tökéletes lesz minden szögből. A szemeit a megterheléstől  a Low blue light és a Flicker Free technológia védi, amelyek megakadályozzák a kék fény sugárzását és a háttérvilágítás villódzását. Az AOC P270SH monitort ízléses fekete színben készült.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK227z1c
Termékszám:  P270SH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10