Oldal frissítése

27" AOC i2775pqu

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" AOC i2775pqu

A megfizethető AOC monitor Full HD képet nyújt a modern IPS technológia mellett egy dönthető állványon, így nem fogsz munka közben szükségtelenül elfáradni.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Kiváló színvisszaadású, nagy méretű IPS kijelző
  • Számos csatlakozó (D-Sub, DVI, HDMI, DisplayPort)
  • USB hub 4 csatlakozóval
  • Pivot funkció a képernyő tökéletes beállításához

Sokoldalúan használhatod

A monitor kellemes megjelenése révén irodai és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmas. Az i2775PQU megnyerő fekete színe, strukturált megjelenése mellett környezetbarát LED háttérvilágítást kapott. Megfelel a nagy követelményeket állító fenntarthatósági szabványok, az Energy Star 6.0, a TCO 6.0 és az EPEAT Gold előírásainak.

Számos pozícióba állíthatod

A panel beépített sztereo hangszórót kapott. A keret vékony, de ennek ellenére több monitort is köthetsz egymás mellé. Az eszköz nagy előnye a flexibilis talp, amely segítségével 130 mm-en belül állíthatod a magasságot, szinte teljesen átfordíthatod, megdöntheted vagy a pivot funkcióval függőleges állásba is forgathatod.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK227f4
Termékszám:  I2775PQU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10