Oldal frissítése

27" AOC i2769Vm

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" AOC i2769Vm

A modern, 27 "monitor az AOC gyártótól kedvező áron és rendkívül jó paraméterekkel kapható, így nemcsak normál irodai munkára, hanem filmnézésre és játékokhoz is tökéletesen alkalmas. A készülék legfőbb előnye Full HD felbontása és 5 ms gyors válaszideje (jellemző reakcióidő). Az IPS mátrixal felszerelt monitor 178 °/178 ° látószöget, reális színvisszaadást és kiváló kontrasztot nyújt. A 250 cd/m2 fényerő, illetve kontraszt az egyéb tulajdonságokkal együtt a monitor könnyen kezelhető felületén állítható be.
A számítógéphez val ócsatlakozáshoz két HDMI és VGA (D-Sub) áll rendelkezésre. MHL (Mobile High-Definition Link) technológiája akár mobiltelefonok vagy tabletek csatlakoztatását is lehetővé teszi, illetve azok tartalmának lejátszását, mialatt tölti az eszközt. Vékony, elegáns designja otthoni és irodai környezetben egyaránt megállja a helyét. Standard VESA 75 mm konzoljának segítségével akár falra vagy egyéb állványra is szerelhető. 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK227d51
Termékszám:  i2769Vm

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15