Oldal frissítése

27" AOC AG271UG

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" AOC AG271UG

Ha megnézi ezt a csúcs monitort, minden belevaló játékosnak eláll a lélegzete! Élje bele magát a játékba ezzel a végtelenül igényes, 27"-os, Ultra HD felbontású monitorral, amely 4-szer olyan részletes, mint egy FullHD kijelző. A kifinomult részletek és a  borotvapenge élesség el fogja varázsolni. A széles látószögű IPS panel soha nem látott, hihetetlen képet ad, világos és élénk színekkel. A játékosoknak egy torzítás nélküli, hibátlan kép jelenik meg, függetlenül betekintési szögtől.

Főbb jellemzők

  • Élénk színek, IPS panel
  • Széles betekintési szög (178 ° függőlegesen és vízszintesen)
  • Ultra HD felbontású (3840 × 2160) és a nagyon alacsony válaszadási idő
  • Integrált hangszóró (2 W-os)
  • Ergonomikus (Villogásmentesítő technológia, kékfény csökkentés, Állítható magasság)
  • Praktikus fejhallgató tartó

Az AOC AG271UG kijelzővel, a játék gyorsabban mozog

A rendkívül kis válaszidő (4 ms), nagy színskála (16,7 millió szín) és a nagy kontrasztarány (1000: 1). Ez a modell a grafikailag igényes animációkat és a tájakat is tökéletesen megjeleníti. Progresszív NVIDIA G-SYNC beállítja a frissítési rátát grafikus kártya teljesítménye szerint, így meggátolva az akadozást és minimalizálva a késéseket. Hihetetlenül sima lesz a játék.

Rengeteg praktikus modul!

A fejhallgató tartó és a NVIDIA G-Sync technológia mellett, az AOC sokkal többet ad. Mindenképpen érdemes megemlíteni a villogásmentesítő technológiát, amely kiküszöböli a nem kívánt és zavaró villódzását a LED-es háttérvilágításnak, kímélve ezzel szemét, ha hosszan nézi a monitort. Megkönnyebbül a nyaka a rugalmas beállításoknak köszönhetően. A monitor dönthető és állítható magasságú.

Kód:  WK226d2
Termékszám:  AG271UG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20