Oldal frissítése

27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

A(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming LCD monitor TN típusú kijelzőt tudhat magáénak. A TN legfőképp alapfelépítésű monitoroknál használatos. A legolcsóbbak közé tartozik, rövid válaszidő jellemzi, így játékfanatikusok számára is optimális. Hátrányai közé tartozik a kisebb látószög és a gyengébb minőségű színvisszaadás. Emiatt jól hasznosítható pl. irodai környezetbe, de grafikai munkákra nem.

A(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming főbb jellemzői

A(z) Acer LCD monitor mérete 27", 2560 × 1440 px felbontás mellett. A(z) 27" nagyság optimális, amennyiben az asztalodon csak egy monitornak van elegendő hely, de a kisebb monitorok nem elegendők számodra. A nagy képátlójú monitor pl. a gamereknek okoz nagy örömet. A praktikus használatot befolyásolja a képernyő 16:9 oldalaránya is. A szélesvásznú, hosszabb vízszintes oldalú monitorok között tartják számon, amelyek ideálisabbak sorozatok darálásához és általában véve multimédiás feladatokhoz. A felszerelés része a kékfény szűrő is, ami biztosítja, hogy el tudsz majd aludni, még ha rögtön a monitor mellől mész is aludni. A kék fény alapesetben ugyanis nehezíti a melatonin (más néven alváshormon) termelődését.

Leginkább a gamerek számára releváns a válaszidő. Ennek a definíciója gyártónként eltér, de általánosságban elmondhatjuk, hogy a pixel színének megváltozási idejét (jellemzően szürkéből feketébe, majd vissza) mutatja meg. A legprofibb játékosok csak ritkán használnak 5 ms-nél nagyobb válaszidejű monitort. A(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming 1 ms válaszidővel dicsekedhet. Fontos jellemző a képfrissítési frekvencia is, ami azt mutatja meg, hogy egy másodperc alatt hányszor tudja átrajzolni a megjelenített képet. Ez a(z) LCD monitor 144 Hz frekvenciával dolgozik, mely olyan érték, ami biztosítja, hogy kevésbé fárad el a szem.

Mi mindennel lep meg a(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

  • A(z) 16:9 képarány kitűnő multimédiás tartalmakhoz
  • A lenyűgöző, 1 ms válaszidő remekül jön a videojátékoknál
  • A FreeSync funkció megoldja a processzor és a monitor közötti kommunikációs problémákat
  • A monitor kiemelkedő funkciója egy kékfény szűrő is
  • A monitorhoz hangszóró is tartozik, amely kevésbé erőforrásigényes felhasználásra tökéletes
  • A monitor VESA konzolokhoz csatlakoztatható
  • A monitor magassága állítható
  • A monitor elforgatható a pivot segítségével

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h9b6
Termékszám:  UM.HX0EE.C03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15