Oldal frissítése

27 "Acer XB270HUDbmiprz Gaming

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Acer XB270HUDbmiprz Gaming

Mint egy igazi gaming monitor 27 "Acer Predator XB270HUDbmiprz rendkívül rövid reakcióidő 1 ms és magas frissítési aránya 144 Hz. DisplayPort csatlakozó is használható, és az is hasznosítani az integrált csatlakozó nagysebességű szabványos USB 3.0, amely visszafelé kompatibilis az USB 2.0.

A domináns eleme a monitor egyik vezető LED panel felbontása 2560 x 1440 pixel (WQHD) és nagy kontraszt. Átlós 27 "garantál játékélményt, a monitor emellett rendkívül jó látószög, nagy fényerejű és egy sor fejlett technológiákat.

legfontosabb jellemzői

  • Ideális választás játék
  • Rövid válaszidő
  • NVIDIA G-Sync
  • ComfyView csökkenti a tükröződést
  • Tilt -5 ° - 35 °
  • Kompatibilis a VESA

Állj képernyő villogását és szemmegerőltetés

Képalkotó technológia NVIDIA G-SYNC megszünteti a könnyezés és vibrálás csökkentése és a késés, szinkronizálja a képfrissítési frekvenciát a monitor az NVIDIA GeForce GTX. Jelenetek azonnal megjelenik, tárgyak élesebb, élénkebb és játékmenet sokkal simább és rugalmasabb, ami a játékosok jelentős előnyt.

Vibrálás nélküli technológia csökkenti vibrálás - stabil áramellátás miatt nem szükséges képernyő vibrálást, ami különösen igényes felhasználók számára, amely csökkenti a szem terhelését. Acer Low Dimming má zase za úkol napomoci k nižší únavě očí při práci při složitých světelných podmínkách. Ez lehetővé teszi, hogy a legalább 15% -os fényerő alacsony környezeti fény és csökkenti a szem terhelését. A minimális fényereje normál monitorok, kezdve 30%.

Teljesen ingyenes a flare és az ideális helyzetben

ComfyView technológia került kifejlesztésre, hogy csökkenti a fényvisszaverődést - panel, matt felület csökkenti a tükröződést a környezeti fényforrások.
Hála állni Acer ErgoStand lehet XB sorozatú monitorokforgathatja, döntheti, forgathatjaés mozog fel és le, így lehet választani a tökéletes szöget, hogy ellenőrizzék a behatolás az ellenséges területre. Arra is van lehetőség, hogy forgatni a képernyőt függőlegesen, így kapnak egy új perspektívát megtekintésekor vagy a lehetőségét a szerelési rendszerek VESA.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h4f3
Termékszám:  UM.HB0EE.D01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20