Oldal frissítése

27" Acer XB270HBMJDPRZ Gaming

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer XB270HBMJDPRZ Gaming

A 27" Acer XB270H Predator monitor egy következő szintre emeli a játékot. Gyors, 144 Hz frissítési frekvencia, 1 ms válaszgyors válaszidő vagy 3D nézet - ezt rejti a LED háttérvilágítású TN monitor. A matt képernyő és az Acer ComfyView megvédi szemeit a kellemetlen tükröződésektől. Az Acer ErgoStand pivot szintén praktikus funkció, mivel lehetővé teszi a monitor megdöntését és elforgatását, hogy a kiválasztott pozíció tökéletes legyen.
A monitor DVI, HDMI vagy DisplayPort-on keresztül is csatlakoztatható, emellett 4 db gyors USB 3.0 porttal rendelkezik. A monitor fejhallgató-csatlakozóval ellátott hangszóróval is felszerelt. A dobozban található DisplayPort kábel segítségével pillanatok alatt beüzemelheti kedvenc játékát. Az Acer XB270H Predator nagy teljesítménye ellenére TCO 6.0 program kompatibilis, vagyis környezetbarát készülék.
Legfontosabb előnyök:

  • Full HD
  • 3D támogatás
  • Villámgyors frissítés és válasz
  • Többféle kapcsolódás támogatása
  • 4 db nagy sebességű USB port

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h4e6
Termékszám:  UM.HB0EE.005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10