Oldal frissítése

27 "Acer XB270HAbprz Gaming

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Acer XB270HAbprz Gaming

Gaming monitor

Gaming monitor

Mint egy igazi gaming monitor 27 "Acer Predator XB270HAbprz rövid válaszideje 1ms GTG és magas képfrissítési ráta 144 Hz.DisplayPort csatlakozó is használható, és az is hasznosítani az integrált négy portos hub USB 3.0.

egyedülálló kilátás

egyedülálló kilátás

Képalkotó technológia NVIDIA G-SYNC megszünteti a könnyezés és vibrálás csökkentése és a késés, szinkronizálja a képfrissítési frekvenciát a monitor egy grafikus kártya GeForce GTX. Jelenetek azonnal megjelenik, tárgyak élesebb, élénkebb és játékmenet sokkal simább és rugalmasabb, ami a játékosok jelentős előnyt.

Relief a szemét

Relief a szemét

Vibrálás nélküli technológia csökkenti vibrálás - stabil áramellátás miatt nem szükséges képernyő vibrálást, ami különösen igényes felhasználók számára, amely csökkenti a szem terhelését. Acer Alacsony fényerő-újra az a feladata, hogy segítse a kevésbé szem terhelését, ha dolgozik fényviszonyok között. Ez lehetővé teszi, hogy a legalább 15% -os fényerő alacsony környezeti fény és csökkenti a szem terhelését. A minimális fényereje normál monitorok, kezdve 30%.

nem vakító

nem vakító

ComfyView technológia került kifejlesztésre, hogy csökkenti a fényvisszaverődést - panel, matt felület csökkenti a tükröződést a környezeti fényforrások.

Állítható, dönthető képernyő

Állítható, dönthető képernyő

ErgoStand multifunkciós állvány lehetővé teszi a képernyő dönthető -5 ° és 35 °, így biztosítva a lehetőséget, hogy állítsa be a legjobb látószöget.A bázist lehet forgatni 120 ° az oldalon. Az is lehetséges, hogy módosítsa a magassága a képernyő akár 150 mm-es optimális kényelmet nézése közben. Arra is van lehetőség, hogy forgatni a képernyőt függőlegesen, így kapnak egy új perspektívát megtekintésekor vagy a lehetőségét a szerelési rendszerek VESA.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h4f
Termékszám:  UM.HB0EE.A01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20