Oldal frissítése

27" Acer T272HULbmidp

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer T272HULbmidp

Az Acer T272HULbmidpcz nagy érintőképernyős LED monitor olyan felhasználók számára készült, akik értékelik a legmodernebb technológiát és az innovatív designt. Ujjai érintésével képes teljesen kinyitni a Windows 8 világát. Ez soha nem marad egy részlet köszönhetően a A 2560x1440 finom felbontásnak köszönhetően egy részlet sem kerüli el a figylmét. A fejlett designnek köszönhetően a panel lehetővé teszi a hajlási szög beállítását meglehetősen széles tartományban, 5° és 60° között, így biztosítva a tökéletes kényelmet. A kijelzőn nem rendelkezik kerettel, így könnyen megérintheti a munkaterület széleit is.
A küldemény része a 2 MPx  webkamera, amely kiválóan alkalmas a videohívások lebonyolítására szeretteivel vagy kollégáival. A monitorhoz a legújabb digitális forrásokon kívül  könnyen csatlakoztatható sokféle multimédiás eszköz  a beépített USB hub 3.0 csatlakozón keresztül, a csatlakozók közül nem hiányozhat a DVI, HDMI és DisplayPort kimenet sem. Az  IPS technológia használatának köszönhetően biztosított az egyenletes, akár 178°/178° szögből kapott szín és a valós színábrázolás. Az 5 ms gyorsaságú reakcióidő  biztosítja a még a leggyorsabb videók, akció játékok és multimédiás alkalmazások folyamatos  reprodukcióját..

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO091t9
Termékszám:  UM.HT2EE.009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20