Oldal frissítése

27" Acer R271bmid

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer R271bmid

Acer R271bmid
Vékonyabb, mint valaha

Keskenyebb, mint valaha

A mindössze 6,6- mm-es, rendkívül vékony profiljával az R1 monitor vékonyabb még a legújabb okostelefonoknál is. Gyönyörű és elegáns kivitelezésével tökéletesen illik minden modernlakásba, ahol még modernebb munkakörnyezetet eredményez.

Full HD

Full HD

A szokatlanul éles képernyőn a filmek és a játékok lenyűgözően hatnak, és teljes mértékben elmerülhetsz a dinamikus fényerővel rendelkező bemutató lejátszásában. Az R1 monitor minden bizonnyal lenyűgöz majd a rendkívül éles vizuális effektusaival, amely a Full HD világába repít el.

Széles látószög

Széles látószög

Az Acer R1 széles látószögű, kiváló képminőséggel rendelkezik. Az IPS technológiának köszönhetően 178°-os látószögben élvezheted a rendkívüli színhűséget. Minden szögből kristálytiszta képminőség látható, ezért könnyedén megoszthatod a multimédiás tartalmakat a szobában lévőkkel, színtorzulás nélkül.

 

szemvédő

Szemvédelem

Az Acer integrált technológiái maximális látási kényelmet biztosítanak még a maratoni idejű használat során is: az Acer Blue Light Filter a kék fény kibocsátás mértékét csökkenti, amely potenciális, maradandó szemkárosodást okozhat. Az Acer ComfyView segítségével élvezetes villódzás- és tükröződésmentes vizuális élményre számíthatsz.

tervezés ZeroFrame

ZeroFrame design

A több monitoros, zökkenőmentes vizuális élmény minden bizonnyal magával ragad majd. A ZeroFrame kialakítás maximalizálja a képméretet, s egyúttal a zavaró elemek számát a minimálisra csökkenti a kerettel, amely olyan keskeny, hogy szinte észre sem veszed.

nagy kontraszt

Nagy kontrasztarány

A 100 000 000:1 kontrasztarányt és a kristálytiszta képminőséget biztosító Adaptív Kontraszt Vezérlő (ACM) technológiának hála kivételes színekben és nagyszerű látványban lehet részed.

csatlakozás lehetősége

Csatlakoztathatóság

Az Acer R1 monitor bármilyen sebességű adatátvitel kezelésére képes, csatlakoztathatósága pedig sosem volt ennél egyszerűbb. A VGA, DVI és HDMI csatlakozóknak köszönhetően R1 monitorodat azonnal csatlakoztathatod a meglévő számítógépedhez vagy opcionális monitorként is használhatod a notebook-odhoz.

ergonomikus kialakítás

Ergonomikus kialakítás

Az Acer R1 monitor ergonomikus kialakítással rendelkező állvánnyal dicsekedhet, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket -5°-tól 15°-os tartományban megdöntsd, amely által tökéletesen kényelmes vizuális élményben lehet részed.

környezetbarát

Környezetbarát

A monitort a maximális környezetbarát elvek jegyében fejlesztették ki: újrahasznosítható, valamint kevés műanyagot tartalmazó csomagolóanyagba burkolják. Az Acer R1 rendkívüli funkciók széles választékát sorakoztatja fel, valamint alacsony energiafogyasztással működik. Figyelemreméltó tulajdonságainak köszönhetően ENERGY STAR 6.0 minősítéssel rendelkezik.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 62,1 cm
Magasság 45,4 cm
Mélység 23,4 cm
Tömeg 3,25 kg
Kód:  WO095u6
Termékszám:  UM.HR1EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20