Oldal frissítése

27" Acer RT270bmid

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer RT270bmid

Monitor Acer RT270

Vékony kivitelezés

Az Acer RT270 monitornál rendkívül vékony panelt és teljesen minimális keretet használtak. Ennek köszönhetően a használata során semmi sem fogja Önt akadályozni.

Full HD

Éles kép

Az alapja egy Full HD felbontás egy színpontosságú IPS panelen. El van látva videobemenetekkel is, amelyek VGA, DVI és HDMI formában vannak jelen.

Technologie Flicker-less

Flicker-less

A Flicker-less technológia segít lecsökkenteni a szem megterhelését, amelyet a kép villogása okoz. Az Acer ComfyView pedig lecsökkenti a visszaverődés mennyiségét a képernyő felületéről.

ENERGY STAR 6.0

Környezetbarát gyártás

Ez a monitor úgy lett tervezve, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatást. Az EcoDisplay designjának és a magas energiahatékonyságának köszönhetően az ENERGY STAR 6.0 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, és ezen felül higanyt sem tartalmaz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO095u5
Termékszám:  UM.HR0EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15