Oldal frissítése

27" Acer XB272 Predator

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer XB272 Predator

Az új Predator monitorok vonzóak lehetnek a játékkedvelő közönség számára prémium tulajdonságaikkal. Az elegáns 27 "monitor Full HD képminőséggel büszkélkedhet, magas (240 Hz) monitor-képfrissítési aránnyal , ami éles képeket garantál, még gyors mozgások közben is. A képernyő eléri a 1 ms válaszidőt, ami ideálissá teszi a FPS, sport és verseny-játékokhoz. A különlegessége, hogy a monitor a tekinteted követve tudja, mit hol keressen.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos játék Design
  • Magas képfrissítési gyakoriság
  • Alacsony válaszidő
  • Nvidia G-Sync
  • szemmozgást követő technológia (Tobii Eye-Tracking)

Tökéletes látvány

Köszönhetően a remek képalkotási technológiának a TN képernyő nagyon alacsony válaszadási aránnyal (csupán 1 ms) büszkélkedhet. Ideális FPS, versenyzős és a sport játékokhoz, mert könnyedén változnak a képkockák. A monitorban a G-Sync funkció is elérhető, amely arra szolgál, hogy megakadályozza a kép szakadozását. Ez a funkció csak Nvidia grafikus kártya használata mellett működik!

Tekintetkövető funkció

A Tobii szemkövető funkció alkalmas arra, hogy a monitor érzékelni tudja a tekintetedet. Ez lehetővé teszi a gyors és interaktív számítógépes vezérlést. Például ez a funkció akkor hasznos, ha egy mozgó weboldalt böngészel, s te végig akarod olvasni azt. Lépkedhetsz a menüben vagy futtathatsz bármilyen más alkalmazást közben.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h4f7f
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05