Oldal frissítése

27" Acer K272HULEbmidpx

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer K272HULEbmidpx

Ez az Acer monitor 27"-es átlójával tökéletes társ az irodában vagy otthon. A monitor ragyogó és tiszta képet, kitűnő kontrasztarányt, magas felbontást és a népszerű 16:9 kontrasztarányt kínálja - mindezt vékony, vonzó kialakítással. 

Legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörű kép nagy felbontású WQHD-vel 
  • Óriási 27"-es kijelzővel, játékokhoz és filmekhez
  • Tükröződésmentes kijelző
  • Energiatakarékos LED háttérvilágítás
  • Digitális DVI, HDMI és DisplayPort
  • Dinamikus kontraszt 100M: 1

Szépen kidolgozott monitort mindenkinek

A gyönyörű és extra-finom felbontású WQHD (2560 x 1440 pixeles) kép és a 16:9 képarány éles és részletgazdag látványt kínál. Ezzel a felbontással és képaránnyal kényelmesen nézhet filmeket, sorozatokat - tökéletes minőségben.
A kitűnő színeket és az információk lehető legjobb megjelenítését a monitoron a TN panel biztosítja, tükröződésmentes felülettel. A modern LED megvilágítás jelentősen csökkenti a monitor energiafelhasználását. 

Kíméletes a szemhez

A hagyományos monitorok megerőltethetik a szemet a tartós használat során. Ezt az enyhe vibrálás, a kék fény kibocsátás és a környezet visszatükröződése okozza. Az Acer K272HULE számos funkcióval rendelkezik, amelyek minimalizálják a kellemetlenségeket. Ilyen a Blue Light és a FlickerLess technológia, amely csökkenti a vibrálást. A tükröződésmentes bevonat és az Acer ComfyView csökkenti a zavaró csillogást, a Low Dimming dinamikus világításszabályozó pedig beállítja a megfelelő fényerőt minden körülmények között. 
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092t8e5
Termékszám:  UM.HX2EE.E01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20