Oldal frissítése

27" Acer K272HULDbmidpx

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer K272HULDbmidpx

A 27 " képátlójú Acer monitor tökéletes partner az irodában vagy otthon. Világos és tiszta képeket, kiváló kontrasztot, nagy felbontást és a népszerű 16: 9-es képarányt kínálja, vonzó vékony kialakításban. Ez a monitor mindenki igényét kielégíti.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörű kép nagyfelbontású WQHD
  • Óriási 27 "-os kijelző játékokhoz és filmekhez
  • Energiatakarékos LED háttérvilágítás
  • DVI, HDMI és DisplayPort
  • Dynamic Contrast 100M: 1

Gyönyörű kép

Gyönyörű kép extra-finom WQHD (2560 x 1440 pixel) felbontással, és 16: 9-es képaránnyal. A monitor éles képeket közvetít teljes részletességgel. Ezzel a felbontással és képaránnyal kényelmesen nézhetsz filmeket és sorozatokat, a tökéletes minőségben.
A tökéletesen színes és széles látószög az IPS (In-Plane Switching) panel által van biztosítva, a 100% WideColorGamut sRGB segítségével. Ez különösen hasznos azoknak a felhasználóknak a számára, akik szeretnek fotókat szerkeszteni. A modern LED háttérvilágítás is jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.

Kíméli a szemet

A hagyományos monitorok hosszas erőlködést okoznak a szemednek. Ezt a vibráló, kék emissziós és környezeti fény okozza. Az Acer K272HULD számos funkcióval rendelkezik, amely minimalizálja a kellemetlen körülményeket. A Blue Light és a Ficker Filter technológia használatával a monitor kíméli a szemedet. A dinamikusan beállítható fényerő az adott környezeti fény szerint változtatja a monitor fényerejét is.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092t8f
Termékszám:  UM.HX2EE.D01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10