Oldal frissítése

27" Acer K272HULBbmidp

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer K272HULBbmidp

Az Acer K 27 " monitor IPS panellel készült. Ez a technológia finom és természetes árnyalatokkal javítja a színvisszaadást, így a kép minőségromlás nélkül élvezhető akkor is, ha nem a kijelző előtt ül. Ezt a monitort minden olyan felhasználó értékleni fogja, aki az élénk színek és a kiváló minőség rajongója. Kiváló válaszidejével a készülék játékokhoz is alkalmas.

Legfontosabb jellemzők

  • Megnövelt felbontás - nagyobb, mint Full HD esetén
  • Jobb színvisszaadás
  • Torzításmentes kép minden látószögben
  • Nagy munka és játék felület
  • Élesség minden helyzetben
  • Nagy kontraszt

A finom felbontású és kiváló kijelző dinamikus 100000000: 1 kontrasztaránnyal és még jobb fényerővel rendelkezik, így a kép még erős fény mellett is jól látható a szobában. Nem kell attól tartania, hogy lemarad valamiről! A kiváló képminőségen túl kerek állványa szintén lenyűgöző, szépen mutat minden asztalon és nem foglal el túl sok helyet sem.

Kód:  WO092t8d
Termékszám:  UM.HX2EE.A09
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15