Oldal frissítése

27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K

A modern vonzó designú monitor világszínvonalú kinézettel és feldolgozással büszkélkedhet. A tökéletesen tervezett, polírozott fém állvány kitűnik a mai monitorok közül, valamint rendkívül vékony kerete gyediségét és stílus ad neki. A nagy képernyő ultra finom 4K felbontással egy tágas teret biztosít munkára és szórakozásra. Így könnyen széttárható több ablak egymás mellé, és egy történet cselekménye szó szerint lenyel a mozi alatt.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium design kivételes állvánnyal
  • Tágas IPS kijelző ultrafinom 4K UHD felbontás
  • Magával ragadó hang DTS hangtechnológia
  • Számos funkcióval védi a szemet
  • USB 3.1 típusú C csatlakozó

Tökéletes látvány

A nagy 27 "-os kijelző a modern IPS technológiát használja (In-Plane Switching), amely biztosítja a pontos és élénk színeket széles látószög biztosítása mellett, akár 178 fokig. A nagy felbontású 4K UHD (3840 x 2160 px) éles képeket kínál, hogy minden részletet érezz.

Rendkívüli hang

A multimédiás élményt kitöltéséért a két 3W hangszóró DTS hanggal és Acer TrueHarmony felel. Ez növeli a mély basszust és elnyomja a torzítás. Az integrált kiegyenlítő finomhangol és optimalizálja a hangot, így a dalok mélyebbek és vonzóbbak lesznek.

Kíméli a szemet

A hagyományos monitorok hosszas időre fixálják a szemed. Ezt az enyhe vibrálása a képnek, a kék fény emisszió és a környezeti fények tükrözése okozza. Az Acer H277HK számos funkcióval rendelkezik, amelyek minimalizálják ezeket a kellemetlen tényeket. A kék fény szűrő és villogáscsökkentő technológia csökkenti a villogást. A matt felületet hasznosítja az Acer ComfyView technológia és a dinamikus alacsony fényerő beállítás minden körülmények között.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WO098l9
Termékszám:  UM.HH7EE.026
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20