Oldal frissítése

27" Acer G277HUsmidp

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer G277HUsmidp

A 27"-es Acer LED monitor szemet gyönyörködtető képernyővel rendelkezik, amely lélegzetelállító képmegjelenítésre képes a minimalista stílusú "Zero Frame" keretben. 1 ms-os válaszideje és nagy felbontása optimális vizuális élményt és sima, tiszta képet biztosít. Ezt a vékony, egyedülálló kivitelezésű LCD panelt a multimédia szerelmesei és a grafikusok is minden bizonnyal kedvelni fogják, főleg a kivételes, magas kontrasztú képmegjelenítés és a rendkívül széles látószögek miatt.
A LED háttérvilágítás jobb színhűséget ad, a panel továbbfejlesztett funkcióival kombinálva pedig igazán mély fekete színt garantál. Bizonyára lenyűgöz majd a kiváló képminőség és az árnyalatok közötti finom átmenetet bizotsító, extra magas 100,000,000:1 dinamikus kontrasztarány.


A csatlakoztatók széles választékával a monitorodat nem csak a számítógépedhez csatlakoztathatod, hanem más minőségi kimenettel rendelkező eszközhöz is. A készülék DisplayPort-tal is rendelkezik, amely zökkenőmentes képátvitelt biztosít. A többi HD forrás csatlakoztatásáról - mint például játék konzolok vagy beltéri egységek - a HDMI gondoskodik. A számítógéphez való csatlakoztatás a DVI input segítségével is megoldható.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092l4
Termékszám:  UM.HG7EE.007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05