Oldal frissítése

27" Acer G277HLBid

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer G277HLBid

A monitor szemet gyönyörködtető képernyővel rendelkezik, amely lélegzetelállító képmegjelenítésre képes a minimalista stílusú "Zero Frame" keretben. Az IPS technológia és a LED háttérvilágítás jobb színhűséget ad, a panel továbbfejlesztett funkcióival kombinálva pedig igazán mély fekete színt garantál. Bizonyára lenyűgöz majd a kiváló képminőség és az árnyalatok közötti finom átmenetet bizotsító, extra magas 1,000,000:1 dinamikus kontrasztarány. Ezt a vékony, egyedülálló kivitelezésű LCD panelt a multimédia szerelmesei és a grafikusok is minden bizonnyal kedvelni fogják, főleg a kivételes, magas kontrasztú képmegjelenítés és a rendkívül széles látószögek miatt.
 

Főbb jellemzők

  • Szélesvásznú Full HD filmekhez és játékokhoz
  • Kitűnő színmegjelenítés
  • Képtorzulásmentes széles látószögek
  • 3 video bemenet
  • A-energiaosztályú, alacsony energiafogyasztás

 

Csatlakoztatás

A csatlakoztatók széles választékával a monitorodat nem csak a számítógépedhez csatlakoztathatod, hanem más minőségi kimenettel rendelkező eszközhöz is.  A HDMI segítségével nem csak a PC-dhez, de játék konzolokhoz, Blu-ray-hez, CD-lejátszóhoz, beltéri egységhez és sok más eszközhöz csatlakoztathatod a készüléket. A monitor DVI video bemenettel és hagyományos VGA csatlakozóval is el lett látva az asztali számítógéphez vagy laptophoz való csatlakoztatáshoz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092l3
Termékszám:  UM.HG7EE.011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05