Oldal frissítése

27" Acer G276HLIbid Gaming

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer G276HLIbid Gaming

Az Acer LED G276HLIbid monitor nagyon jó paraméterekkel és egy sor csatlakozó lehetőséggel, de mindenek előtt egy hatalmas monitor a csúcs tapasztalatért. Köszönhetően a Full HD felbontásnak és a 16: 9 képaránynak, különösen a játékosok, valamint olyan felhasználók kedvence lesz, akik az idejük nagy részét videókkal, internettel vagy nagy dokumentumok szerkesztésével töltik.  A LED háttérvilágítású kijelző biztosítja a mély feketét, a fényes fehéret és a magas dinamikus kontrasztarányt. Ne hagyjuk figyelmen kívül a csökkentett energiafogyasztást se. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló játék design
  • Ultragyors válasz 1 ms
  • Full HD felbontás az éles tapasztalatért
  • Matt felület
  • Alacsony energiafogyasztás

Mestermű csak az asztalodnak

Az alacsony válaszidő 1 ms elmosódás nélküli sebesség a fokozott játékélményért. Gyorsan mozgó jelenetek és drámai átmenet zökkenőmentessé válnak, a nem kívánt tárgyak elmosódása nélkül. Az X-alakú állvány szellős és minimális helyet vesz el. A monitor dönthető a közvetlenebb kilátásért. A csatlakozók tekintetében az integráált fejlett HDMI és DVI segítségével, akár több forrást is csatlakoztathat nagy felbontással. Élvezze, hogy nem csak a PC-hez vagy laptophoz csatlakoztatható, hanem a Blu-ray lejátszóhoz és játékkonzolhoz is. A monitor VESA-kompatibilis, ezért fel lehet szerelni a falra.

 
Kód:  WO092m4
Termékszám:  UM.HG6EE.I01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05