Oldal frissítése

27" Acer B276HUL Cymiidprzx

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer B276HUL Cymiidprzx

Az Acer B6 monitor sorozat ötvözi a csúcskategóriás kijelzőt az ergonomikus tulajdonságokkal, így minden környezetbe illik és megfelel minden elvárásnak. Az IPS panel a WQHD (2560 × 1440) felbontással csodálatosan éles és káprázatos színekkel teli, kíváló látványélményt nyújt minden látószögből. A Super Sharpness technológia optimalizálja az alacsonyabb felbontású tartalmakat az élesebb és részletesebb látvány érdekében.

Legfontosabb jellemzők

  • WQHD felbontás a részletesebb képekért
  • Magas minőségű színvisszaadás minden látószögből (IPS)
  • Comfyview panel (tükröződésmentes)
  • Állítható magasság és pivot funkció
  • 4 video bemenet
  • 4 portos nagy sebességű USB 3.0 hub

Hiteles sRGB színek

Az sRGB az az alapértelmezett színtér, amely meghatározza a vörös, a zöld és a kék (RGB) színhűségét és a keverésükből létrejövő árnyalatokat. Az sRGB színtér az otthoni és irodai használathoz, a legtöbb böngészőhöz, LCD monitorokhoz, nyomtatókhoz és digitális eszközökhöz alkalmas.  Az Acer hattengelyes színvezérlése hatékony színjavító eszközként szolgál a figyelemre méltó képminőség létrehozásában.

Acer Low Dimming és ComfyView a szem védelmében

Az Acer Low Dimming technológiáját azért fejlesztették ki, hogy csökkentse a szemfáradtságot még a kedvezőtlen fényviszonyokban történő munkavégzés során is. A funkció lehetővé teszi a fényerő 15%-os csökkentését, amely hatékony védelmet nyújt a szemnek. A hagyományos monitorok fényereje 30%-nál kezdődik. A ComfyView technológia a villódzásmentesítés érdekében lett létrehozva. A matt felületű panel minimalizálja a környező fényekből származó tükröződést.

Kép a képben üzemmód 

A monitor Kép a képben (PIP) és Képenkénti (PBP) üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi több eszköz csatlakoztatását a készülékhez, valamint egyszerre akár két videojelből származó kép egy képernyőn való megjelenítését. A csatlakoztatásra használhatod a DisplayPort-ot, a HDMI 2.0-t, a HDMI 1.4-et és a DVI-D csatlakozót. A készülék 2 x 2 Wattos hangszóróval és egy négy-portos USB 3.0 hub-bal lett felszerelve.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO024l2
Termékszám:  UM.HB6EE.C05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05