Oldal frissítése

27 "Acer B276HULA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Acer B276HULA

Acer LCD monitor B276HULA kiváló eszköz a kemény munkát. Vezető IPS kijelző technológia garantálja a kiváló színvisszaadás és széles látószöget biztosít. Hála az extra-nagy felbontású 2560 x 1440, 16: 9 ez különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik töltik a legtöbb időt szerkesztése fényképek, videók és hasonló tevékenységek. Ez elegáns LCD panel értékelik és multimédia rajongóknak. 
Szép bónusz ezután használt LED-háttérvilágítású kijelző, amely mélyebb fekete szint, fényesebb fehér és magas dinamikus kontrasztarány. Nem veszi figyelembe a csökkentett energiafogyasztás. Nem is olyan meglepő, hogy a környezetbarát és gazdaságos működés a díj igazolt Energy Star 6.0 és TCO 6.0.
Többek között előnye panel természetesen beszélve a széles positionability. Támogatja magasság állítási tartomány 150 mm, dönthető, és a lövés 90 fokos elforgatás (pivot). Másik lehetőség, hogy felmászik a konzolok kompatibilis VESA 100 x 100 mm. Az alapvető hangrendszer, akkor van egy pár beépített hangszórókkal.
A csatlakozó szerelvények akkor adja ki a legfejlettebb integrációs felületek DisplayPort és HDMI pár. Csatlakoztassa olyan könnyű, nem csak a számítógépen, hanem egy játékkonzolt, médialejátszó vagy bármilyen más eszköz, nagy felbontású kimeneten. Elfelejtett, még egy DVI bemenet.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO025g
Termékszám:  UM.HB6EE.A01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15