Oldal frissítése

27" Acer B276HKBymjdpprzx

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer B276HKBymjdpprzx

Az Acer B276HK rendkívül igényes grafikusok számára készült IPS színmegjelenítéssel, és az Ultra HD felbontással. Tapasztald meg páratlan képélességet, és fedezd fel a legszebb részleteket. Az Ultra HD pontosan 4-szer élesebb, mint a mai Full HD felbontás. A 100 millió kontraszttal együtt egy teljesen új jelentést ad a tartalom valósághű megjelenítésének, ahol a tökéletes képet közelről is láthatod, a legkisebb részletekig. A 10 bites feldolgozással készülő színek az sRGB skála akár 100%-át is lefedik. Mindez egy 27"-os szélesvásznú kijelzőn.

Az Acer B276HKBymjdpprzx 4K IPS monitor legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű színmegjelenítés 27"-on (71 cm)
  • Ultra HD felbontás, amely 4-szer élesebb, mint a Full HD
  • A 10 bites színek az sRGB skála 100%-át lefedik
  • 4 bement választható
  • Minimális ZeroFrame keret
  • Villogás és kék fény csökkentése a szem védelméért
  • Forgatás, dőlés, magasságállítás, pivot
  • Tartozékok csatlakoztatása az USB 3.0 hubhoz

Hosszú órák az Acer B276HKBymjdpprzx monitor előtt

Az Acer B277bmiprzx olyan fejlett technológiákkal rendelkezik, amelyek kényelmes használatot tesznek lehetővé akár hosszú órán át is. A képernyő villogásmentes (FlickerLess) és minimalizálja a kék fény kibocsátását (BlueLightFilter), de az exkluzív Acer Low Dimming funkció is nagyon hasznos, mivel még kevesebb terhelést jelent, köszönhetően a fényerő 15%-os beállításának a szokásos 30-hoz képest. A ComfyView technológiával készült matt panelt úgy fejlesztették, hogy csökkentse a kellemetlen csillogást.

Kiváló lehetőségek

A monitor csatlakozási lehetőségek széles skálájával, 4 bemeneti opcióval rendelkezik. Digitális HDMI 2.0, DisplayPort, Mini DisplayPort és DVI.HMI MHL-lel, amely támogatja a kompatibilis eszközök tükrözését a monitorra, miközben ugyanazon a kábelen keresztül tölthető is az eszköz. A felhasználói kényelemről az állítható magasságú állvány gondoskodik, így a kijelzőt a megfelelő magasságba állíthatod. Ebben segít a forgatás, a döntés, vagy függőleges helyzetbe forgatás (pivot) is. Az Acer B276HKBymjdpprzx beépített hangszórókkal és USB 3.0 hubbal is rendelkezik, így praktikus csatlakozókat kapsz a gyakran használt perifériák csatlakoztatásához, vagy a mobiltelefon töltéséhez.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO024l5
Termékszám:  UM.HB6EE.B02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20