Oldal frissítése

27.9" Dell S2817Q

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27.9" Dell S2817Q

A legkifinomultabb igényeket is kielégíti, ha játékról vagy filmekről van szó. Ez a fejlett monitor, amely 2 ms-os GTG válaszidővel és ragyogó Ultra HD 4K-s felbontással rendelkezik, a legkisebb részleteket is láthatóvá teszi, hihetetlen élességgel, minden körülmények között. Több mint 8 millió pixelével ideális az extra nagy felbontású játékokhoz, next-gen 4K-s filmekhez, képnézegetéshez, hihetetlen minőségben. Ugyanakkor csillogásmentes felülete kiküszöböli a fényvisszaverődést, és kristálytiszta képet biztosít. 
 

Fontosabb jellemzők:

    • Stílusos monitor, next-gen multimédiás paraméterekkel 
    • Finom képrészletek (Ultra HD felbontás)
    • Nincs elmosódás a dinamikusabb jelenetek során sem (2 ms GTG)
    • Multitasking két különböző forrásból: Picture-in-Picture és Picture-by-Picture
    • Rejtett hangszórók hangos és kiegyensúlyozott audioval (2 × 9 W)
    • Digitális csatlakozási lehetőségek széles skálája (2 × HDMI, DP, mDP)
    • HDMI MHL támogatással a mobileszközzel való streaming-hez (plusz töltés)

    •  

    Munkafelület több készülékhez 

    A Picture-in-Picture (PIP) és Picture-by-Picture (PBP) funkcióval még jobban kiélvezheti a pihenéssel töltött pillanatokat, vagy növelheti produktivitását munka közben, több eszköz egyidőben történő kezelésével. A Dell S2817Q tud váltani a PC-n vagy notebookon futó több aktuális tevékenység között. így használhatja a médialejátszót munka közben, vagy akár filmet, tévéműsort is nézhet. Vagy akár több eszközön is játszhat egyszerre. 

    Széles választék 

    A csatlakozók használatával (DisplayPort, mini DisplayPort, két HDMI / MHL) a monitort a számítógépéhez, tabletjéhez vagy okostelefonjához kötheti. Az MHL azonnal közvetíti a mobileszköz tartalmát a nagy képernyőre, így az akkumulátor a folyamat során töltődhet. A monitor tartalmaz USB 3.0 csatlakozót is, amelyet töltéshez és gyors adatátvitelhez terveztek. 

    Tekintettel az esztétikumra

    A monitort úgy alakították ki, hogy jól mutasson az asztalon, felülete fényes fekete, és a monitor gyönyörűen vékony. De a csodálatos kép jó hang nélkül nem teljes - ezért látták el a monitort két integrált 9 W-os hangszóróval. Így tiszta és éles hanggal élvezheti a filmeket, a játékokat, anélkül, hogy a hangszórók elcsúfítanák asztalát. Elegáns és praktikus - ez a monitor garantáltan középpontja és dísze lesz asztalának.  
     

    Paraméterek

    Tulajdonságok és funkciók

    Funkciók Kép a képben (PIP)

    Szín

    Szín Fekete
    Kód:  ADL28m09
    Termékszám:  210-AICO
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15