Oldal frissítése

25" ASUS MX259H

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

25" ASUS MX259H

Változtasd az asztalodat az elegancia, a szépség, a csúcstechnológia és a magas minőségű hangzásélmény helyévé a Designo MX sorozatból származó, új ASUS MX259H monitorral. Ennek a prémium sorozatnak a mottója a követező: "A képzelet nem ismer határokat". A tökéletes kialakítású felületet a nullához közeli keret-szélességgel rendelkező elsőosztályú AH-IPS A+ panel, a Bang & Olufsen ICEpower cég együttműködésével létrehozott exkluzív hangszórók, és a maximális kényelem érdekében kifejlesztett dönthetőségi opció egészíti ki.

Kifinomult és elegáns


Karcsúság, elegancia, kifinomultság: így foglalható össze az egyedülálló megjelenésű ASUS monitor. Mindössze 15 mm-es vastagságával nem foglal sok helyet az asztalodon, a 0,8 mm-es vékony kávájú kijelző pedig szó szerint arra csábít, hogy több monitort is használj egyidejűleg. A napórák ihlette szilárd és stabil talpazat egyedi érzetet és határozott rögzítést nyújt.

Mindig a legjobb minőség


A monitor eleganciáját a Full HD felbontású AH-IPS A+ panel egészíti ki. A klasszikus IPS panellel ellentétben ez a verzió jobb színminőséget és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. Az energiahatékony LED háttérvilágítással kombinálva a monitor fogyasztása nagyon alacsony, a pénztárcád pedig biztonságban marad. A Tracer Free elősegíti a zavaró képelmosódások kiküszöbölését a gyorsan mozgó jeleneteknél, valamint javítja a válaszidőt. Akár autóversenyt vagy akciófilmeket akarsz nézni, akár játszani szeretnél, a kép mindig éles és rendkívül részletes lesz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WA040n
Termékszám:  90LM0190-B01670
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05