Oldal frissítése

24" Viewsonic XG2530

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Viewsonic XG2530

Az akció műfaját kedvelő játékosok most figyeljenek. A Viewsonic XG2530 egy 240 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkező monitor kimondottan az esporthoz, mivel biztosítja a feltételeket ahhoz, hogy az ellenséget meglepetésszerűen támadhassa meg. Még a harcok leghevesebb pillanataiban is a nagy sűrűségű képek tökéletesen simák lesznek, tehát azonnal láthatja az igazi változásokat, és így minimális késéssel célozhat és lőhet. Ráadásul a támogatás a győzelemhez vezető úton csak most kezdődik. A monitor számos speciális funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a legjobb eredmény elérésében.

A Viewsonic XG2530 monitor főbb jellemzői

  • Fluid kép 240Hz-es frissítési frekvenciával
  • Meghökkentő vizuális tisztasággal, szellemkép és elmosódás nélkül (1 ms)
  • A Black Stabilization javítja a láthatóságot
  • Különböző üzemmódok a játékműfajokhoz
  • Beépített beállítás a színtelítettséghez
  • AMD FreeSync szinkronizálás
  • Kíméletes a szemhez (a villogás és a kék fény elnyomása)

Black Stabilization

Senki sem rejtőzik el Ön elől, még a legsötétebb helyen sem. A Black Stabilization a jelenetek sötét részeinek javított láthatóságát biztosítja a kiválasztott fényerőtől függetlenül, tehát ezáltal megláthatja a rejtőzködő ellenséget, adott esetben a bónusz fegyvereket és hasonlókat.

AMD FreeSync

A Viewsonic XG2530 monitor el van látva AMD FreeSync technológiával. Ez tökéletesen szinkronizálja a frissítési frekvenciát az AMD grafikus kártya és a monitor között 47 és akár 240 Hz-es tartományban. Ezáltal hatékonyan kiküszöböli a kép bármilyen elszakadását a dinamika hirtelen megváltozásánál.

Egyénileg formázható arzenál FPS-hez, RTS-hez, MOBA-hoz és Overwatch-hoz

Az FPS, az RTS, a MOBA (vagy az egyéni felhasználói profil) előre beállított értekein kívül a monitor el van látva ColorX üzemmóddal is, amelyet kifejezetten az Overwatch típusú játékokhoz terveztek, hogy minél jobb legyen a teljesítmény - tehát, hogy elérjék a legmagasabb frissítési frekvenciát, a leggyorsabb reakcióidőt és az optimális színeket. Magát a beállításokat öt szintre finomíthatja, vagy a Black Stabilization funckióban a sötét részek világosítását 22 szintre állíthatja be.

ViewScale

A ViewScale lehetővé teszi a kijelző beállítását úgy, hogy az megfeleljen az Ön kívánságainak. A monitor négy különböző méretben is kapható. A ViewScale biztosítja azt a rugalmasságot, amellyel alkalmazkodni tud bármilyen képernyő tartalmához a saját tervei szerint.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WV253n
Termékszám:  XG2530

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15