Oldal frissítése

24" ViewSonic VX2452MH fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ViewSonic VX2452MH fekete

Játék közben és filmnézéskor kiváló vizuális élményt nyújtó monitor rendkívül kedvező áron. A ClearMotiv II GTG válaszideje 2 másodperc, képe nem homályos, csíkmentes, nem mosódik el és nem szellemképes. Belemerülhetsz a játékok világába, nézhetsz sportközvetítéseket vagy akciófilmeket. Az ultra-magas dinamikus kontrasztarány (50M:1) jól differenciált, élénk színeket eredményez.

Legfontosabb jellemzői

  • Multimédiás monitor kedvező áron
  • Tiszta, nem homályos kép filmekhez és játékokhoz (2 ms GTG válaszidő)
  • Kíméletes átmenet sötétből a világos színek felé
  • Játék mód javítja a láthatóságot a sötét területeken
  • Vibrálás csökkentés a szemek kényelméért
  • Bemenetek gazdag kínálata (HDMI, DVI, VGA)

Kíméli a szemeket

Jellemzően hosszú időt töltesz a monitor előtt, ezért fontos a kép minősége.  A monitor egy olyan funkcióval büszkélkedhet, amely kiküszöböli a villódzást. Ami a háttérvilágítást illeti, egyenirányító csökkenti a vibrálást minden fényerő szinten. Az állandó fényforrásnak köszönhetően hosszú időn keresztül dolgozhatsz, nézhetsz filmeket anélkül, hogy szemeid túlságosan elfáradnának.

Funkciók gamereknek

A játék mód biztosítja a jobb láthatóságot és apró részletekig kiemeli a sötét jeleneteket a fényes területek túlexponálása nélkül. Még a legsötétebb helyeken is meg fogod látni a rejtőzködő ellenséget, a fontos tárgyakat, vagy a titkos átjárókat. Mostantól kezdve nem kell elmenekülnöd. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WV252k
Termékszám:  VX2452MH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10