Oldal frissítése

24" NEC MultiSync LED P242W fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" NEC MultiSync LED P242W fekete

A NEC MultiSync P242W monitor fekete kivitelben IPS csúcstechnológiájú ábrázolást tesz lehetővé modern és gazdaságosan hatékony LED-es háttérvilágítással. Kitűnő színábrázolást kínál, beleértve a finom átmeneteket. A Rec. 709 szabvány beépített támogatása közvetlenül ideális videofelvételek megtekintésére, igényes CAD-CAM alkalmazásokkal való munkához, képszerkesztéshez vagy fejlett webes grafikához. Pivot funkcióval rendelkező állítható állványa teljesíti minden kívánságodat. Természetes tulajdonsága az alacsony az energiafogyasztás és a nagy felbontású HD 1920 x 1200 képponttal, amely különösen alkalmas filmnézésre és multimédiás tartalmak megtekintésére. Széles látószöggel rendelkezik teljes 178 fokos vízszintes és függőleges tartományban.
Bármelyik átviteli interfészt is választod, a monitor készen áll rá. A DisplayPort, DVI, HDMI, VGA mellett könnyen hozzáférhető oldalsó USB csatlakozója is van. A teljes design a keretkialakítással lesz teljes, emellett erős és szilárd állvánnyal is rendelkezik. Az egész szerkezet egyszerűen tökéletes a mindennapi működtetés során.



Ergonómia a tökéletesség

Ergonómia a tökéletességért


A kemény munkához nem csak a kitűnő képi paraméterek fontosak, hanem a rendkívül rugalmas ergonómia is. Ezért a NEC magassága állítható, dönthető, oldalirányban forgatható és 90 fokkal (pivot) elfordítható. Ezáltal a videók megtekintése vagy a munka hosszú használat alatt is kényelmes lesz. A modern design, a szokatlanul keskeny keret sok helyet megtakarít az asztalon. A munkafelület így rendes és kompakt lesz. 

További információk:

Képernyő:
Képpontok mérete: 0,27 mm
Képarány: 16:10
Kontraszt: 1000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 178 ° / 178 °
Színek száma: 16,7 millió
Színskála: 75% Adobe RGB, NTSC 75,2%
Állvány:
Döntés: -5 és akár 30 °
Forgatás: -45 és akár 45 ° jobbra/balra
Magasság szerinti elfordítás: 90° (pivot)
Tanúsítvány:
CE, TÜV GS, TÜV Ergonomics, ISO 9241-307 Class 1, TCO 6.0, MPR II / MPR III, PSB, RoHS

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN300e3
Termékszám:  60003419
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15