Oldal frissítése

24" NEC MultiSync E245WMi fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" NEC MultiSync E245WMi fekete

Ha egy olyan monitort keresel, amely mindig a legjobb teljesítményt nyújtja, akkor megtaláltad! A NEC MultiSync E245WMi a képernyők Ferrarija, amit nem csak a 24 hüvelykes képátlónak, de a beépített Low Blue Light Plus és a rezgésmentes technológiának is köszönhet. Ráadásul olyan speciális ergonómiai kialakítással rendelkezik, amelyet a grafikusok, a webdesignerek és a profi fotósok, valamint a légi és a szárazföldi közlekedésben dolgozók is nagyra értékelnek. Legyen szó a magasság beállításáról, a döntésről, a forgatásról vagy a monitor fekvő, illetve álló tájolásáról.


Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális megjelenítés kiváló képminőséggel
  • Integrált Low Blue Light Plus technológia, amely védelmet nyújt szemei számára?
  • Ideális sok információ megjelenítéséhez a 16:10 képaránynak köszönhetően
  • Széles látószög - minden oldalról olvasható
  • Beépített hangszórók

Ideális hosszú munkanapokra

Nincsenek többé kiszáradt szemek a képernyő használata miatt. Ezt ugyanis egyszer és mindenkorra elfelejtheti a beépített Low Blue Light Plus technológiával. Ráadásul nem csak a szemeit védi, de nagyobb rugalmasságot és kényelmet is biztosít használat közben. A villódzásmentes technológia pedig garantálja a kevesebb pislogást, amely többek között homályossá is teheti látásunkat. Azoknak különösen ajánlott, akik naphosszat a gép előtt ülnek.

Többet nyújt, mint gondolná

A LED háttérvilágítás alacsony energiafogyasztást és Plane Line Switching (PLS) technológiát kínál. Így a felhasználók számára a lehető legjobb színeket képes megjeleníteni. A képernyő forgatható vagy függőlegesen és vízszintesen dönthető is. De a magasság állítása is lehetséges vele. A monitor kijelzőjének beállításait egy érintéssel működő OSD panel garantálja.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN300b5
Termékszám:  60004113
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05