Oldal frissítése

24" NEC MultiSync E245WMi fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" NEC MultiSync E245WMi fehér

Ha olyan monitort keres, amely csakis a piacon elérhető legjobb technikai megoldásokat, akkor már meg is találta! A NEC MultiSync E245WMi a monitorok Ferrarija, s nemcsak a 24 hüvelykes képátlója, hanem a beépített Low Blue Light Plus és a Flicker-Free technológia miatt is. Továbbá ergonomikus dizájnját bizonyosan nagyra értékelik professzionális grafikus dizájnerek, webdizájnerek, fényképészek, de még légi közlekedési és logisztikai  szakemberek is. Állítható a magassága, dönthető, forgatható és elfordítható. 


Fontosabb termékjellemzők

  • Professzionális monitor, kiváló képminőséggel
  • Beépített csökkentett kék fény (Low Blue Light Plus) technológia a szem minél nagyobb kímélése érdekében
  • A 16:10 képaránynak köszönhetően Ideális több információ megjelenítésére
  • Széles látószög - mindenfelől jól látható
  • integrált hangszórók

Ideális hosszú ideig tartó munkához

Nem fárad el többé a felhasználó szeme a monitor előtt végzett munkától. A csökkentett kék fény (Low Blue Light Plus) technológia alkalmazásának köszönhetően nem lép fel a szemszárazság tünete. Ez a technológia jobb védelmet biztosít a szemnek, nagyobb rugalmasságot és kényelmet kínál a munkához. Ugyanakkor villódzásmentes (Flicker-Free) veszélyes betegségek (pl. szürkehályog) kialakulásától védi a szemet. Ezt bizonyosan nagy ra értékelik azok, akik nap mint nap a monitor előtt ülve dolgoznak. 

Minden elvárásnak megfelel

A monitor LED-es háttérvilágítás a Plane Line Switching (PLS) technológiával csökkenti az energiafogyasztást. Ez garantálja a felhasználó maximális vizuális élményét és a megfelelő színmegjelenítést. Az állítható magasságú monitor dönthető, forgatható és el is fordítható. Nem zárja ki annak lehetőségét, magassága állítható. Az OSD-vezérlők segítségével könnyen elvégezhetők a felhasználó igényei szerinti beállítások. 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  WN300b4
Termékszám:  60004148
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10