Oldal frissítése

24" NEC MultiSync E243WMi fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" NEC MultiSync E243WMi fehér

Ez a 24" NEC MultiSync E243WMi monitor nagyszerű tulajdonságokkal és energiatakarékos üzemmel rendelkezik. A csúcsminőségű megjelenítésének és a széleskörű testreszabhatóságának köszönhetően nemcsak otthon, de még a munkahelyi környezetben is állja a sarat. Hatalmas plusz ezen monitor esetében az állítható talapzat, amellyel tökéletes mértékben személyreszabható. Innentől kezdve gyerekjáték lesz beállítani a magasságot a 110 mm-es tartományon belül, elforgatni a monitort, vagy épp megdönteni azt. A pivot funkciónak hála pedig lehetőség adódik vertikálisan is megfordítani, amely ideális a hosszabb szövegek olvasásához.

A Full HD felbontásnak hála még a legapróbb részletek is láthatóvá válnak, a modern IPS technológia pedig garancia a széles látószögekre. A monitor beépített sztereó hangszórókkal van felszerelve, a kerete pedig olyannyira vékony, hogy ha kettőt egymás mellé teszünk, akkor szinte észre sem lehet venni, hogy nem egyről van szó. Biztos megörülsz majd az alacsony 19 W-os fogyasztásnak, amely ECO üzemmódban eléri a mindössze 13 W-ot. Hála ezen tulajdonságainak, sikerült megszereznie a TCO 6.0 tanúsítványt.

A csatlakoztathatóságot illetően digitális DVI és analóg mini D-Sub, illetve nem hiányozhat a profi DisplayPort sem. A VESA (100 x 100) kompatibilitás lehetővé teszi az egyszerű falra szerelhetőséget. Ezen monitor megvásárlásával szert tehetsz az ingyenes NaViSet Administrator 2 szoftver letöltéséhez a központi elhelyezésből történő tösszörös megjelenítés vezérlése érdekében.


Főbb előnyök:

  • Full HD felbontás
  • Széleskörű személyreszabhatóság
  • IPS technológia
  • Környezetbarát
  • Ingyenesen letölthető szoftver a központi elhelyezésből történő tösszörös megjelenítés vezérlése érdekében

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fehér
Kód:  WN299d
Termékszám:  60003682
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20