Oldal frissítése

24" LG 24UD58-B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" LG 24UD58-B

A modern stílusú állványon található monitor rendkívüli színeket, kivételesen finom felbontást, valamint rövid válaszidőt nyújt. A kijelző minimalizálja a színek közötti különbséget széles színskálán valamint színhőmérsékleten. A képvisszaadás minőségét élvezni fogják a filmrajongók, gamerek, de a fejlesztők, grafikusok és videószerkesztők is. Tehát mindenki, akiknek tökéletes részletességre van szüksége, luxuskivitelezésben.

Legfontosabb jellemzők

  • Élesség a legapróbb részletekig (4K felbontású 3840 × 2160)
  • Egyenletes minőségű kijelző, oldalról nézve is (IPS)
  • Játék mód műfaj (FPS, RTS)
  • Fekete stabilizátor
  • Gyors képernyő elosztás
  • 2 eszköz egyidejű használata (HDMI + DisplayPort)
  • AMD FreeSync támogatása
  • Gyárilag beállított színek

Soha nem látott kép

Az IPS panelt 10 bites színmélységgel rendelkezik. A színhőváltozás minimális, még éles szögből való nézés esetén is.  A gyönyörű képet így mindig, minden körülmény között élvezheted. A monitor tükröződésmentes bevonattal van ellátva, minimalizálva a zavaró tényezőket. 

Hatékony felhasználás

A Screen Splitter funkció javítja a produktivitást, elég ha egyszerűen a képernyőt a képernyőre húzod. Amikor megváltoztatod az egyik ablak méretét, a másik úgy változik, hogy betöltse az üres teret. A nagy hely arra is használható, hogy különböző elektromos eszközöket csatlakoztass egszerre. Ha a HDMI és a DisplayPortot is használod, akár kettőt is. 

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1c57
Termékszám:  24UD58-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15