Oldal frissítése

24 "LG 24MT77D

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "LG 24MT77D

Élvezze a multimédia tartalmakat a legkülönbözőbb forrásokból, köztük egy pár digitális tunerrel a digitális földi és kábeles adások. A fő eszköz a monitor LG 24MT77D magas minőségű 24 "IPS panel háttérvilágítás LED-ek. A kombináció a modern technológiák a lehető legpontosabb teszi az egyes színeket.Kényeztesse magát egy igazi vizuális élmény minden körettel. Töltsük filmnézés, vagy játék valósághű sztereó hangzást a beépített hangszórók.

tökéletes kép

Hála a képesség LG IPS panel eléréséhez minimális változást színhőmérséklet, a megjelenített kép egybeesik a minősége az eredeti forrás. Speed ??IPS panel biztosítja, hogy még a leginkább akciódús film tele dinamikus átmenetek, vagy játék, a legtöbb sima és éles nélkül kellemetlen a kép elmosódását, mint a hagyományos monitorok. Együtt a nagy felbontású Full HD biztosítja a kiváló képminőséget. Hihetetlen részletességgel szó szerint dobott, és nagyon jól igazán élvezni mindent az utolsó részletig. Élvezze a szép képet valóban minden helyzetben. Legyen szó egy monitor állvány, üljön vagy feküdjön le, szemed lesz csak a legjobb minőségű megjelenítése.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete

Tunerek

Tuner DVB-C
Kód:  WK060a1c2b
Termékszám:  24MT77D-PZ.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15