Oldal frissítése

24" LG 24MB67PY

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" LG 24MB67PY

Kiegyensúlyozott nézet paraméterei és az ergonómia a monitor számára nyilvánvaló, aki tölt hosszú órákat a számítógép előtt. IPS panel minőségű színvisszaadás, amelyek szintén ugyanazon nézve bárhol a szobában. Felbontása nagyobb, mint a Full HD arányban 16:10 ideális választás az online szórakozás és a munka, ahol értékelni fogja néhány extra sorokat. Tükröződésgátló bevonata megakadályozza a kellemetlen tükröződések.

legfontosabb jellemzői

  • Paramétereit sokoldalú otthoni és irodai használatra
  • Jó szín és amikor oldalról nézve (IPS)
  • Felbontása nagyobb, mint a Full HD jobb élességet
  • 16:10 ideális dokumentumon dolgozik
  • Mód, ami csökkenti a szem terhelését olvasása közben
  • Beépített sztereó hangszórók
  • Az LCD multi-pozíciós állvány

A szemet

Monitor jól szolgált, hogy olvasni és dolgozni, ami elnyomja a kék komponens fény. Ez nagy mértékben hozzájárul a szem terhelését. Ez különösen hasznos a dokumentumok és weboldalak, a kontraszt a háttér és a betűtípus ad egy nagyon nehéz. Emellett, kérjük, villódzásmentes, hogy megszüntesse a villódzás legkárosabb a szemet. Tím uleví očím, a zůstanete déle ostražití.

A kényelem

Monitor kiemelkedik pozicionáló állvány, amely növeli a kényelmet a mindennapi használatra. Különösen vonzza magasságállítás, amit pontosan nyomon szemmagasságban, és akkor nem kell hajlítani. Ha gyakran dolgozik dokumentumokat vagy böngészhet az interneten, akkor lehet forgatni a képernyő portré. Ha megváltoztatja nézési pozíció ismét jól jön forgatást.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1a65
Termékszám:  24MB67PY-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10