Oldal frissítése

24" LG 24MB37PY

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" LG 24MB37PY

A LG legújabb generációs monitorai lenyűgöznek 24 hüvelykes képernyőjükkel és 24 hüvelykes széles vásznukkal. A legújabb AH-IPS technológia 16,7 millió színt és Full HD színvisszaadást biztosít, ezáltal tökéletessé teszi a gépet a nagyobb igényű játékokhoz és munkához. A pivot funkció és a kalibrált színek kiválóak a fényképészeknek és a grafikusoknak, valamint a széles látószögeknek köszönhetően  a monitor kiváló filmnézési élményt nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen valósághű képmegjelenítés és színvisszaadás az IPS technológiának köszönhetően
  • Display port
  • Praktikus funkciók a látásvédelem érdekében
  • Energiahatékony
  • Beépített hangszórók

Pivot funkció

A monitor kényelmes használatát a pivot funkció teszi teljessé, amelynek hála a képernyő 90°-ban függőlegesen elfordítható. Ez tökéletes a munka során való hosszabb dokumentumok olvasásakor: megtalálhatod a tökéletes pozíciót, amely mind a szemednek, mint a gerincednek kényelmes, még a több órás használat során is.

Professzionális kalibrálás

Az LG monitorokat a legjobb elérhető színkalibrálással fejlesztették ki. Az IPS technológiának köszönhetően a monitor tökéletes színmegjelenítéssel szolgál, amely szinte alig különbözik a valóságban látható színektől. Az eredmény egy páratlan vizuális élmény, amely szó szerint magával ragad.

Szemkímélő

Védd a látásod és ne engedd, hogy a monitoron való, hosszú időn át tartó cikkek olvasás a fájdalomig fárassza a szemeidet. A monitor speciális olvasási módja egyetlen gombnyomással automatikusan beállítja a kép megfelelő paramétereit. Most már semmi sem állíthat meg abban, hogy több órán keresztül olvass a monitoron.

Az olvasási mód mellett az LG innovatív technológiája szintén kíméletes a szemmel: hatékonyan csökkenti a képernyő villódzását, megszüntetve ezzel a szemre ható káros jelenségeket. Kombinálva a két technológiát, most már sokkal élvezetesebb játékban, filmnézésben, olvasásban vagy web böngészésben lehet részed addig, ameddig csak a kedved tartja.

Gazdaságos működés

Az energiahatékony technológiák folyamatos fejlődésének hála az intelligens Smart Energy Saving funkció a LED háttérvilágítással ötvözve alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1a32
Termékszám:  24MB37PY-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05