Oldal frissítése

24" LG 24M47VQ

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" LG 24M47VQ

Az LG 24M47VQ monitor kivitelével és a kép minőségével kelti fel érdeklődését, amely  a gyors tartalom élességére és a részletek éles, kontrasztos megjelenítésére összpontosít. Ez egy sokoldalú, széles képernyős monitor, amely tökéletesen alkalmas sikerfilmek és sorozatok nézéséhez. De a gyors ütemű játék sem okoz problémát, a kép akkor is éles marad, ha a képernyőn gyors mozgás folyik.

A LG 24M47VQ monitor főbb jellemzői 

  • Széles látókörű monitor filmek és sorozatok nézésére
  • A kép élességét megőrzi a játékok során is (2ms válasz)
  • Kontrasztos színek, finom árnyalatok
  • Elnyomja a villózást és a kék fényt
  • A tükröződésmentes felület, csökkenti a visszaverődést 

Nagyon kényelmes monitor

A panel érdekessége a tükröződésmentes kivitel, amely minimalizálja a fényvisszaverődést. Ezt főleg napfényes időben fogja értékelni, amikor nem kell besötétítenie az ablakot, ha jól szeretne látni. Az LG 24M47VQ  monitor megfelel olvasáshoz és munkához is, mert elnyomja a kék fényt, amely nagy részben hozzájárul a szem elfáradásához. Ezért  különösen alkalmas dokumentumok és weboldalak olvasásához ahol a háttér és a betű kontrasztja kimerítő a szemnek. Emellett élvezheti a flicker-free technológiát, amely csökkenti a villódzást, ami legkárosabb a szemre. Ezzel kíméli szemeit, és hosszabb ideig maradhat éber.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1a14
Termékszám:  24M47VQ-P.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05