Oldal frissítése

24" Lenovo ThinkVision T2454p fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Lenovo ThinkVision T2454p fekete

Az íróasztal éke lehet a figyelemre méltó minőségi monitor, amely elegáns kivitelű. Nagyszerű eszköz lehet szakemberek és otthoni felhasználók számára is.  24 hüvelykjének köszönhetően elegendő helyet biztosít a hatékony többablakos működéshez. A modern LED-es háttérvilágítású IPS panel 1920 x 1200 képpontos felbontást és pontos kontrasztú színeket biztosít. Minden oldalról nézhető, akár 178 ° -ban függőlegesen és vízszintesen is kiváló látványt biztosít.

Legfontosabb jellemzői

  • Remek 1920 x 1200, 16:10 képaránnyal
  • Modern IPS képalkotó technológia
  • Állítható állvány pivot funkcióval
  • Gazdagon felszerelt kapcsolatódási portokkal
  • Alacsony fogyasztás

Személyre szabható

Testreszabhatod a lefixálható állványt kívánságaidnak megfelelően. Maga a monitor billentése 5 ° -ban előre és 30 ° -ban hátrafelé lehetséges. A magasság beállításának lehetősége természetesen magától értetődő, a pivot technológiával pedig a teljes monitor 90 ° -kal is elforgatható. Továbbá találsz gombokat a kereten a fényerő, a kontraszt és egyéb beállításokhoz.

Rengeteg kapcsolatódási portot tartalmaz

A monitor csatlakoztatható a számítógéphez a HDMI 1.4 vagy a modern DisplayPort segítségével. Van még egy klasszikus VGA (D-Sub) portja, és örömmel fogod fogadni a négy könnyen elérhető USB 3.0 csatlakozót is.

Kíméli a környezetet

A monitor ideális kiegészítő bármely számítógéphez. Függetlenül attól, hogy fő kijelző eszközként vagy másodszámú monitorként használod laptophoz, soha nem fog csalódást okozni. A monitor számos tanúsítvánnyal rendelkezik a környezetkímélő mivoltját erősítve. Ezek közé tartoznak az Energy Star 6.0, a TUV Green Mark, az EPEAT Gold és így tovább. Az eredmény alacsony energiafogyasztás, minimális káros hatással a környezetre.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e6h1
Termékszám:  60F9MAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05