Oldal frissítése

24" JVC LT-24VH44J

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" JVC LT-24VH44J

A JVC LT- 32VF44J számos kiváló funkcióval rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik arra, hogy bármilyen belsőtérnek részesévé váljon. A HD Ready 200Hz-es PPI képfeldolgozási mutató éles képet eredményez még a legpörgősebb akciófilmek vagy sportesemények megtekintése során is. Élethű képe olyan tökéletes megtekintési élményt nyújt, amelyet napról napra élvezhetsz alacsony fogyasztás mellett anélkül, hogy a magas villanyszámla miatt kellene aggódnod.

A JVC LT-32VF44J legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és megfizethető HD TV
  • Akciófilmeknél is megőrzi élességét (200Hz PPI)
  • Teljes TV Tuner készlet, tartalmazza a DVB-T2-t HEVC H.265 kodekkel
  • Multimédiás lejátszás USB-n keresztül
  • Rendkívüli támogatás regisztráció után (42 hónapos garancia)

Maximálisan kompatibilis JVC LT-24VH44J TV

A JVC LT-24VH44J TV rendelkezik minden egyes TV tunerrel, amit használnak. A műholdas vevőket használók értékelni fogják a DVB-S2-t, míg a kábeltévés szolgáltatást igénybe vevők a DVB-C-t, amelyekkel könnyedén beállíthatod az összes csatornát. Nem maradhatott ki belőle a DVB-T2 sem, így nem kell a közeljövőben lecserélned a TV-det vagy tunert vásárolnod.

Kiemelkedő JVC támogatás

A JVC nagyon szép ajándékként egy prémium csomagot készített elő az ügyfeleinek, amely számos előnnyel jár. Elég a JVC LT-24VH44J TV megvásárlása után elegendő regisztrálni a www.jvc-tv.hu honlapon, hogy igénybe vegyük a kiterjesztett garanciát. Elsősorban egy 42 hónapra meghosszabbított garanciát kapsz, valamint néhány munkanapon belüli gyors javítást meghibásodás esetén és telefonos ügyfélszolgálatot. Itt nem csak az esetleges hibákat jelentheted be, hanem tanácsot kérhetsz a telepítéshez, és megválaszolják a technikai kérdéseket is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Szín

Szín Fekete
Kód:  WJ024k3a
Termékszám:  JVCLT24VH44J
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05