Oldal frissítése

24 "iiyama ProLite XU2490HS

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "iiyama ProLite XU2490HS

Full HD LCD panel iiyama ProLite XU2490HS büszkélkedhet élvonalbeli képalkotó technológia IPS. Ez ad kiváló képet egy rendkívül hiteles színeket bármilyen szögből, és gyors választ inkább éles képeket. Multimédia használata segítséget monitor is beépített sztereó hangszóró, amely tökéletesen elegendő alap hangrendszer. A DVI-D bemenet, HDMI és DisplayPort lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztassa a PC, játékkonzol és fejlett multimédiás lejátszó. Csak akkor kell váltani a különböző bemenetek.

Alkalmas játékok és multimédiás

Az általános elegáns és tiszta design panel közvetlenül ideális elhelyezés modern lakások, és elegáns PC sarkok. Felhasználói kényelem támogatják a VESA falra szereléshez. Egyedülállóan alacsony 5 ms-os válaszidő párosul egy jó kontrasztarány 5,000,000: 1 örömére lelkes játékosok, valamint a rajongók filmnézés.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA830k
Termékszám:  XU2490HS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05