Oldal frissítése

24" iiyama ProLite XB2472HSUC-B1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" iiyama ProLite XB2472HSUC-B1

Monitor nagy igényű felhasználóknak, akik nem elégednek meg a hagyományos TN panellel, hanem sokkal profibb képre vágynak. Ez a monitor VA LED panelt használ, hogy egy megszokott képarány esetében is magas kontrasztot, egységes színvisszaadást és jobb látószöget kínáljon. A monitor alkalmas például képek szerkesztésére. A Full Contrast Ratio automatikusan beállítja a kontrasztot és a kép élességét, a bemeneti jeltől függően. Ennek köszönhetően a felhasználók rengeteg funkciót használhatnak CAD, DTP munkafelületek, grafikus szoftverek alkalamzása esetén, vagy játék és filmnézés közben.

Legfontosabb jellemzők

  • Tiszta, 23,6"-os Full HD
  • Pontos és egységes színvisszaadás
  • Hatalmas kontraszt arány (jellemző 3000: 1)
  • ACR a kontraszt további beállításához a rendkívüli képmegjelenítés érdekében
  • Beépített web kamera (2 MP) és hangszórók
  • Állítható magasságú állvány és pivot funkció
  • Alacsony fogyasztás (21,5 W)

elhelyezésére

A kijelző egy elegáns talapzatra van szerelve, amely lehetővé teszi a képernyő előre-hátra döntését, jobbra-balra forgatását, magasságállítását és pivot funkcióval is rendelkezik. Videokommunikációhoz nincs szükség egyéb eszközre. Saját 2 megapixeles webkamerája és beépített 4 W-os sztereó hangszórói vannak. A csatlakoztathatóságról a beépített 2 portos USB hub gondoskodik, amely lehetővé teszi külső merevlemezek, egér, vagy digitális kamera gyors és egyszerű csatlakoztatását. A háttérvilágításként használt LED-ek jelentősen csökkentik az energiafogyasztást, amelyet az alacsonyabb villanyszámla tükröz majd. Különösen akkor, ha naponta vagy nagyon gyakran gyönyörködsz a monitor lenyűgöző képében. 

További információk:

talapzaton:
Dőlés: 22 ° fel, 5 ° le
Forgatás: 90 ° balra, 90 ° jobbra
Magasság állíthatósága: 130 mm
Pivot: 90 °

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA830g20
Termékszám:  XB2472HSUC-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15