Oldal frissítése

24" iiyama ProLite X2485WS-B3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" iiyama ProLite X2485WS-B3

Modern, szélesvásznú monitor otthoni, irodai és professzionális felhasználáshoz. Hihetetlen 24 "LCD kijelző IPS panellel, amely élethű színvisszaadást biztosít széles látószöggel (178 ° / 178 °), kiváló 4 ms válaszidő mellett. A 1920 × 1200 képpontos felbontás élénk és élethű képeket biztosít. DisplayPort, DVI és VGA portok biztosítják a zavartalan kompatibilitást számos eszközzel. Ráadásul tartalmaz hangszórókat (2 × 1,5 W) és VESA rögzítőket.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy 24 "kijelző LED-es háttérvilágítással
  • Praktikus 16:10 képarány
  • Modern megjelenés, szélesvásznú, fejlett technológia
  • IPS technológia biztosítja a széles látószöget
  • Digitális és analóg bemenetek (DVI, DisplayPort, VGA)
  • Beépített hangszórók
  • Szabványos VESA (100 × 100 mm)

Kényelem és technológia

Az IPS technológia nagyobb kontrasztot és jobb látószöget kínál, mint a hagyományos TN technológia. A kép mindig tökéletes lesz, függetlenül attól, hogy milyen szögben nézed. Hosszú munka után a szem elfárad, és ez rosszabb koncentrációt okoz, de egy komolyabb feladat hosszabb időt vesz igénybe. Ezért jó a Blue Light Reducer technológia, amely elnyomja a kék színt, és védi a szemünk egészségét.
Gyors képkockák váltakozása közben a kép homályossá válhat. A OverDrive bekapcsolása kiküszöböli ezt a kellemetlen jelenséget. A jobb kontraszt érdekében a fejlett kontrasztarányú technológia szabályozza a színek telítettségét és tisztaságát a fényerő alapján.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA830g0
Termékszám:  X2485WS-B3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20